Varamiehiselle Bullsille toinen peräkkäinen voitto – Markkanen sivussa kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen Chicago Bulls otti toisen peräkkäisen voittonsa tällä kaudella. Markkanen sekä kolme muuta Bulls-pelaajaa olivat sivussa kokoonpanosta NBA:n työturvallisuusmääräysten johdosta.

Markkanen ei ollut sivussa pohjevamman takia, vaan NBA:n terveys- ja turvaprotokollan vuoksi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Markkanen on joko sairastunut tai altistunut koronavirukselle. Markkasen lisäksi kokoonpanosta puuttuivat Tomas Satoransky, Chandler Hutchison sekä Ryan Arcidiacono.

Bullsin penkki kuitenkin oli vahva, kun Otto Porter kirjautti 28 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan. Myös Thaddeus Young (15) ja Daniel Gafford (15) käyttivät tilaisuutensa hyväkseen.

James Harden (33/6/8) oli tehokkaana, kun Houston voitti Sacramenton. Devin Booker (25) johdatti Phoenixin voittoon Utahista ja Domantas Saboniksen (25/11) vahva kausi sai jatkoa, kun Indiana voitti Clevelandin. New Orleans jyräsi laajalla rintamalla Oklahoma Cityn yli eikä Toronto antanut New Yorkin yllättää. Philadelphia sen sijaan nappasi voiton Orlandosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Indiana-Cleveland 119-99
Washington-Chicago 130-133
Orlando-Philadelphia 92-116
Houston-Sacramento 122-119
Toronto-New York 100-83
Oklahoma City-New Orleans 80-113
Utah-Phoenix 95-106


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.