Turinan verran uusia huippuvalmentajia valmistui kurssilta

© Kuva: Juha Tamminen

Toukokuussa 2019 alkanut HKVT-koulutus saatiin joulun alla viimein päätökseen, kun kurssi kokoontui Kisakallion Urheiluopistolle esittelemään kurssitöitään ja reflektoimaan puolentoista vuoden mittaiseksi venynyttä opiskelurupeamaa. HKVT on Koripalloliiton tason 3 koulutuskokonaisuus, joka pitää sisällään kahdeksan lähijaksoa. Koulutuksesta valmistui nyt 12 valmentajaa ja kuuden valmentajan osalta valmistuminen tapahtuu, kun kaikki etätehtävät ja kurssityöt tulee palautettua. Nyt valmistuneiden joukossa oli Turun Riennon Reetta Hämeenoja.

– Hyvien kouluttajien, vierailijoiden ja kurssikavereiden ansiosta joka lähijaksolla oppi jotain uutta ja tuli jotain sellaista, mikä vahvisti omaa näkemystä valmennuksesta. HKVT-kurssi antoi itseluottamusta omiin taitoihin ja ystäviä, joilta voin aina pyytää apua ja sparrausta. Kokonaisuudessaan koulutus oli erittäin monipuolinen, Hämeenoja kommentoi koulutuksen antia Koripalloliiton sivuilla.

HKVT-koulutuksessa kaikki etätehtävät, kurssityöt ja käytännön valmentaminen arvioidaan. Näiden arvosanojen keskiarvosta muodostuu kurssin kokonaisarvosana ja parhaan kokonaisarvosanan saanut valmentaja nimetään HKVT-primukseksi. Tällä kertaa koulutuksen haasteista selviytyi parhain arvosanoin Tapiolan Hongan Turo Lehtonen.

– Kurssin sisältö oli monipuoliseksi laadittu ja osaavien kouluttajien luoma vaatimustaso pysyi korkealla loppuun asti. Opin paljon ja sain uusia kavereita. Kannatti osallistua, linjaa primus Lehtonen.

Seuraava HKVT-koulutus alkaa toukokuussa 2021 ja sinne valitaan 18 valmentajaa soveltuvuuskokeiden perusteella. Soveltuvuuskokeet järjestetään maaliskuussa.

Valmistuneet valmentajat:
Kalle Bäck
Joonas Frimodig
Reetta Hämeenoja
Niko Kirjonen
Turo Lehtonen
Nigel Moore
Antti Nikkilä
Oona Panula
Janne Pulkkanen
Sami Saarikoski
Jussi Savolainen
Santeri Savolainen

Lähde: Koripalloliiton verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.