Vilpas vie kotiottelunsa Kisakallioon – ”Pienet lisämausteet tuovat boostia”

Ensi viikon tiistaina 26.1.2021 tehdään Korisliigassa jälleen uusi aluevaltau,s kun liigavankkurit matkaavat Lohjalle Kisakallioon. Salon Vilpas ja Lahti Basketball kohtaavat koripallomaajoukkueiden valmennuskeskuksena tunnetussa Susi Training Centerissä sen historian ensimmäisessä Korisliigan ottelussa.

Susi Training Center on kansainvälisen tason harjoituskeskus, mutta se on tarkoitettu ensisijaisesti juuri harjoitteluun. Hallissa ei ole kiinteitä katsomorakenteita vaan kaikki tila on suunniteltu harjoittelun mahdollistamiseen ja urheilijoiden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Vallitseva koronatilanne pitää kuitenkin katsojat poissa halleilta ja näin Salon Vilppaan pelaaminen pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa olosuhteissa on tässä tilanteessa luontevaa ja monimuotoista yhteistyötä edistävää.

– Vilpas on pitkäaikainen kumppanimme ja olemme olleet vuosittain mukana myös Korisliigan joukkueen matkassa otteluisännyyksin ja leirityksin. Vilpas on meille arvokas ja innovatiivinen kumppani, jonka kanssa pystymme kehittämään ja markkinoimaan koripallotuotteitamme, kertoo Kisakallion markkinointipäällikkö Jyrki Paajanen Vilppaan tiedotteessa.

Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi on luonnollisesti harmissaan, ettei otteluita päästä pelaamaan yleisön edessä, mutta näkee haastavassa tilanteessa myös mahdollisuuksia.

– Kisakallio on meille merkittävä ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Heidän kanssaan oli sovittuna otteluisännyys kevätkaudelle ja nyt yleisörajoitusten vuoksi mahdollistui tehdä tästä todellinen isännyys. Saamme vietyä markkinointiyhteistyötämme uudelle levelille, Vihiniemi iloitsee. Salohallin olosuhteet ovat tietysti Suomen kärkipäätä, mutta ilman yleisöä pelattavassa ottelussa Kisakallion olosuhteet toimivat loistavasti.

Harjoituskeskusstatuksestaan huolimatta Kisakallio on kokenut tapahtumajärjestäjä ja Susi Training Centerissä on järjestetty lukuisia suuria urheilu- sekä yritystapahtumia. Viime vuoden heinäkuussa Susijengi kohtasi Viron Kisakallion parketilla tarkkojen koronatoimenpiteiden vallitessa. Susi Training Center on ollut myös vuosia koripallon nuorten PM-kisojen näyttämö, sekä nuorten SM-loppuhuipentumien peliareena.

– Kotipelin siirtäminen Kisakallioon tuo luonnollisesti hieman lisäjärjestelyjä, mutta melko pienillä järjestelyillä homma mahdollistuu. Poikkeuksellisen kauden aikana pienet lisämausteet tuovat vain boostia. Uskon, myös että ottelu kiinnostaa tavallista enemmän Korisliigan seuraajia toteaa Vihiniemi.

– Järjestelyt ottelun suhteen ovat jo hyvässä vauhdissa ja joukkue pääsee harjoittelemaan sunnuntaina sekä maanantaina Kisakallioon. Lisämausteen tapahtumaan tuo Teemu Rannikon mahdollinen paluu Vilppaan kokoonpanoon reilun vuoden tauon jälkeen. Loppuviikolla ollaan tämän asian suhteen viisaampia, valottaa Vihiniemi.

Lähde: Vilppaan tiedote
Kuva: Salon Vilpas


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.