Susijengin lupaus johdatti joukkueensa tärkeään voittoon

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Mikael Jantusen edustama Utah voitti ensimmäisen vierasottelunsa Pac-12-konferenssissa miltei vuoteen, kun Utah kaatoi Washington Staten. Jantunen oli yksi viidestä Utah-pelaajasta, joka ylsi kaksinumeroisiin pistelukemiin.

Vahvan ensimmäisen puoliajan turvin Utah pääsi karkuun Washington Statelta ja marssi 71-56 (43-26) -vierasvoittoon. Pac-12-konferenssissa Utahilla oli alla peräti 12 peräkkäistä vierastappiota. Edellinen voitto oli helmikuulta 2019.

Jantunen oli tuttuun tapaan Utahin viisikossa keräten nimiinsä 10 pistettä, kaksi levypalloa ja yhden riiston 18 minuutissa.

Ville Tahvanaisen edustama Bradley hävisi Missouri Valley -konferenssin ottelussa Illinois Statelle 56-71 (31-30). Tahvanainen viiletti viisikossa parketilla 27 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kolme pistettä ja kaksi levypalloa. Tahvanainen kärsi kehnosta heittoillasta: pelitilanneheitot upposivat yksi seitsemästä.

Southeastern-konferenssissa valtakunnallisesti kuudenneksi rankattu Tennessee hävisi Floridalle 49-75 (27-38). Olivier Nkamhoua sai Tennesseen paidassa peliaikaa seitsemän minuuttia napsien kolme levypalloa, mutta jääden pisteittä.

Jesper Granlund ja Longwood voittivat arkiviikolla Big South -konferenssin otteluissa kaksi kertaa High Pointin. Tiistaina High Point kaatui loppunumeroin 54-75 (21-44). Granlund sai viisikossa peliaikaa 27 minuuttia kirjaten kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja yhden torjunnan, mutta jääden ilman pisteitä.

Keskiviikkona High Point pisti Longwoodin tiukille, mutta Longwood karkasi 54-67 (32-33) -voittoon toisella puoliajalla. Granlund säkitti kolmella kolmosella yhdeksän pistettä ja keräsi pisteidensä kylkeen kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä 30 peliminuutissa.

Mid-American-konferenssissa Teemu Suokas ja Ball State hävisivät Miami Ohiolle 71-81 (36-35). Suokas pelasi neljä minuuttia ja jakoi yhden syötön, mutta jäi ilman pisteitä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.