Pyrinnön vahva liito sai jatkoa

KTP:n Braxton Hugginsin 26 pistettä ja Joseph Burtonin 23 levypalloa eivät riittäneet, kun Pyrintö vei Marcus Lewisin johdolla voiton miesten Korisliigan lauantai-illassa.

Kotkassa nähtiin jännittävä ottelu, kun KTP-Basket roikkui Tampereen Pyrinnön kannoilla viimeisiin sekunteihin asti. Isännät joutuivat kuitenkin lopulta luovuttamaan sarjapisteet vieraille ottelun päätyttyä 91–93.

Pelin pistekuningas oli Pyrinnön Marcus Lewis, joka tilastoi 26. Oheen hän keräsi viisi levypalloa ja neljä koriin johtavaa syöttöä sekä kuusi sekuntia ennen loppusummeria vastasi torjunnasta, joka sinetöi joukkueelle voiton. Vahvat esitykset nähtiin myös joukkuetovereilta Shaquille Thomasilta, joka teki 19 pistettä, ja Shawn Hopkinsilta, jolle merkittiin 15 pistettä ja neljä levypalloa.

KTP:n kovin korintekijä puolestaan oli Braxton Huggins, joka keräsi 26 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Huggins oli myös vastuussa donkista, joka kavensi ottelun kahden pisteen eroon, mutta kotkalaisten kannalta valitettavasti pelikello kului loppuun välittömästi suorituksen perään. Tappion kärsineen isäntäjoukkueen kaikkein käsittämättömin tilastomerkintä nähtiin kuitenkin Joseph Burtonin sarakkeessa, sillä hänelle merkittiin 16 pisteen kylkeen peräti 23 levypalloa.

Pyrintö on parhaillaan miesten Korisliigassa runkosarjan toisella sijalla, kun taas KTP pitää sijaa numero kahdeksan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.