Portland Trail Blazersin ja Oklahoma City Thunderin välisestä pudotuspelisarjasta on kulunut jo lähestulkoon kaksi vuotta, mutta yhdellä pelaajalla se on erityisen kirkkaasti mielessä.

Trail Blazersin tähtipelaaja Damian Lillard on ESPN:n Nick DePaulan mukaan julkaisemassa uudet kengät, jotka juhlistavat Lillardin 50 pisteen ottelua Thunderia vastaan. Kengistä tekee mielenkiintoisen se, että ne ovat Oklahoma City Thunderin väreissä. Kenkien pohjallisissa on mukana Lillardin tilastot ottelusta (50/7/6).

Trail Blazersin ja Thunderin välinen ottelusarja muistetaan erittäin intensiivisenä. Tunteet kuohuivat ottelusta toiseen ja sanasotaa käytiin joukkueiden välillä. Sarja huipentui Lillardin Paul Georgen yli heittämään kolmoseen. Lillard heilutti hyvästit Thunderin penkin suuntaan ja eteni toiselle kierrokselle.

Thunderin joukkueessa on mukana enää yksi pelaaja ottelusarjasta, Hamidou Diallo. Kengät ovatkin todennäköisesti tarkoitettu ärsyttävän Los Angeles Clippersiin siirtynyttä Georgea. George on käynyt sanasotaa Lillardin kanssa somessa ottelusarjasta lähtien.

Trail Blazers kohtaa Thunderin tiistaiaamuna Suomen aikaan.