Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Mikael Jantunen ja Utah voitti Pac-12-konferenssissa niukasti Californian. Ville Tahvanainen toi penkiltä tulivoimaa 14 pisteen verran, kun Bradley voitti Valparaison.

Utahin ja Californian kohtaaminen kulminoitui Californian Andre Kellyn kahteen vapaaheittoon, kun kellossa oli aikaa nolla sekuntia. Utah kahden pisteen johdossa oli onnekas, kun Kelly upotti ensimmäisen, mutta toinen kolahti rautoihin ja Utah juhlisti 76-75 (42-32) -voittoa.

Jantunen rymisteli tuttuun tapaan aloitusviisikossa kuusi pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä, kaksi riistoa ja yhden torjunnan 30 minuutissa.

Missouri Valley -konferenssissa Bradley juoksi Valparaison yli 76-52 (37-30) -voittoon. Bradley upotti joukkueena 13 kolmosta, joka on joukkueen kauden kärkitulos.

Korkeimmasta kolmoslukemasta vastasi Tahvanainen, joka säkitti yhdeksästä kolmosyrityksestään neljä. Vaihdosta 27 minuuttia pelanneen Tahvanaisen kokonaissaldo oli 17 pistettä, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja yksi riisto. Levypallomäärä on hänen yliopistouransa korkein lukema.

Big South -konferenssissa Jesper Granlund ja Longwood päihittivät Gardner-Webbin puolesta kentästä lähteneellä haamuheitolla 54-57 (33-24), kun pelikellossa oli aikaa vielä 4,7 sekuntia.

Granlund pelasi viisikossa 20 minuuttia ja repi kuusi levypalloa, mutta jäi pisteittä.

Hannes Pöllä ja UT Martin hävisivät Ohio Valley -konferenssissa Austin Peaylle 50-71 (18-37). Pöllä rehki aloitusviisikossa 19 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi neljä pistettä ja neljä levypalloa.