NBA julkaisi tähdistöottelun aloituskentälliset

© Kuva: Getty Images

NBA julkaisi tähdistöottelun aloituskentälliset torstaina. Joukkueiden kapteeneina toimii faniäänestykset ykköset, LeBron James ja Kevin Durant. James keräsi lähes kuusi miljoonaa ääntä, kun Durant sai hieman yli viisi ja puoli miljoonaa.

Tähdistöottelun joukkueet kootaan samalla systeemillä kuin viime vuonna. Kapteenit valitsevat joukkueensa vuorotellen koululiikuntatyyliin. Ensin varataan aloituskentälliset, jonka jälkeen kapteenit varaavat vaihtopelaajat. Aloituskentällisessä tänä vuonna Jamesin ja Durantin lisäksi, Kyrie Irving, Bradley Beal, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid, Stephen Curry, Luka Doncic, Kawhi Leonard ja Nikola Jokic.

Vaihtopelaajat julkaistaan ensi tiistaina ja tähdistöottelun varaustilaisuus järjestetään neljäs maaliskuuta. Tähdistöotteluviikonloppu järjestetään tänä vuonna tiivistettynä versiona. Perinteiset taitokilpailu ja kolmen pisteen kilpailu järjestetään ennen peliä ja donkkikilpailu pidetään ottelun puoliajalla. Itse ottelu pelataan seitsemäs maaliskuuta.

Ottelu pelataan samoilla säännöillä kuin viime vuonna. Ensimmäiset kolme neljännestä pelataan normaalisti, mutta viimeisessä neljänneksessä kello pysäytetään ja joukkueet pelaavat tiettyyn pistemäärään asti.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.