Hongan loisto-otteille jatkoa Naisten Korisliigassa

Tapiolan Honka jatkoi loistavia otteitaan, kun se voitti kotonaan Kouvottaret 95-80.

Vierasjoukkue tuli otteluun terävämmin. Se pelasi avausjaksolla paremmin ja karkasi ensimmäiselle tauolle johdossa 27-19.

Toisella jaksolla espoolaiset saivat pelinsä toimimaan paremmin. Joukkue tuli jo aivan vieraiden kantaan ennen puoliaikaa. Sinne mentiin Kouvottarien johdolla 50-47.

Kolmas jakso oli tasainen ja jännitys säilyi viimeiselle jaksolle asti. Vieraat pääsivät aloittamaan sen kahden pisteen johdossa.

Päätösjakso oli kotijoukkueen näytöstä. Joukkue tiivisti puolustustaan ja kun joukkue onnistui hyökkäyspäässä hienosti Lotta-Kaisa Paltemaan johdolla pisteet jäivät Espooseen 95-80.

Kahden pisteen heittojen onnistumismäärässä oli iso ero. Honka osui niistä 32 kertaa, kun vieraat onnistuivat vain 17 kahden pisteen heitossa.

Taru Tuukkaselle kirjattiin 25 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Gabriela Bronson teki 19 pistettä ja napsi kahdeksan levypalloa. Vieraista Sarah Toeaina teki 30 pistettä. Aliyah Collierille merkittiin 16 pistettä, 20 levypalloa ja seitsemän koriin johtanutta syöttöä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.