PeKan voittoputki jatkui

Peli-Karhut vieraili keskiviikon ainoassa Naisten Liigan ottelussa Kouvolassa. Joukkue nappasi kauden 21. peräkkäisen voittonsa 108-89.

Ensimmäisellä jaksolla molempien joukkueiden puolustuspeli oli hyvin uomissaan. Se tuotti molemmille joukkueille hankaluuksia hyökkäyspäässä. Ensimmäiselle tauolle mentiin Peli-Karhujen johdossa 19-14.

Toisella jaksolla nähtiin täysin erilaista koripalloa. Molemmat joukkueet alkoivat osumaan omissa heitoissaan. PeKa onnistui joukkueista paremmin ja kasvatti johtoaan ennen puoliaikaa. Se johti silloin peliä 51-39.

Kolmannella jaksolla kokenut Minna Sten oli elementissään ja. Hän teki lyhyessä ajassa 11 pistettä ja hänen johdollaan vieraiden johto kasvoi jo 17 pisteeseen.

Viimeisellä jaksolla kotijoukkue ei onnistunut enää kirimään taisteluun ottelun voitosta. Viimeinen neljännes oli tasainen, mutta pisteet matkasivat Kotkaan 108-89.

Zykera Rice teki 33 pistettä ja otti kuusi levypalloa. Hän upotti kaikki kolme kaukoheittoaan. Minna Sten upotti penkiltä 16 pistettä, eikä heittänyt pelissä kertaakaan ohi. Sarah Toeainan urakointi ei riittänyt Kouvottarille. Hän teki 31 pistettä ja 13 levypalloa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.