Sunnuntain ainoassa Naisten Korisliigan ottelussa FoA emännöi Vimpelin Vetoa. Kotijoukkue vei tasaisen ottelun 78-69.

Ottelun ensimmäinen puolisko oli tasainen. Molemmilla joukkueilla oli sen aikana omat hyvät hetkensä. Vieraat veivät ensimmäisen jakson 20-19. Toinen jakso merkittiin forssalaisille 21-19. Niinpä puoliajalle mentiin kotijoukkueen pisteen johdossa.

Kolmannella jaksolla pelin kuva säilyi edelleen samana. Viimeiselle tauolle mentiin jännittävästä tasatilanteesta. Ottelun ratkaisu nähtiin päätösjaksolla. FoA:n puolustus piti jaksolla vieraat hyvin kurissa ja karkasi lopulta voittoon 78-69.

Forssalaiset hallitsivat ottelussa korinalustaa. Se teki kolmen sekunnin alueelta 42 pistettä, kun vieraat tekivät sieltä vain 30 pistettä.

Mia Loyd teki ottelussa 19 pistettä, keräsi kahdeksan levypalloa ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Keondria Calloway upotti 16 pistettä. Vieraista Doniyah Cliney kasasi 21 pistettä. Kayla Gordonille kertyi tupla-tupla 16 pisteellä ja 18 levypallolla.