Golden State Warriors ei ole enää sama mestarisuosikki, mitä se oli vielä muutama vuosi sitten, mutta Stephen Curryn mukaan muut joukkueet eivät ole unohtaneet Warriorsin mestaruusvuosia.

– Meidän täytyy muistaa, että joukkueet haluavat voittaa meidät ja voittaa kunnolla. Heillä on paljon muistoja viimeisen viiden, kuuden vuoden ajalta, Curry sanoi Los Angeles Lakersille hävityn ottelun jälkeen.

KNBR

@KNBR
Steph Curry said Draymond Green reminded the team at halftime that the Warriors still have a target on their back:

"Even when we're playing well, we won three in a row, teams still want to beat us and beat us bad. They still have a lot of memories from the last five, six years."

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Warriors pelasi NBA:n finaaleissa viidesti perättäin vuosina 2015-2019 voittaen mestaruuden kolme kertaa. Viime kaudella joukkue jäi NBA:n viimeiseksi Kevin Durantin lähdettyä Brooklyn Netsiin ja Klay Thompsonin ja Curryn ollessa loukkaantuneena.

Thompson viettää tämänkin kauden loukkaantuneena, mutta Curryn paluu on nostanut Warriorsin taistelemaan pudotuspelipaikoista. Joukkue on tällä hetkellä kiinni läntisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa.