Brooklyn Netsin takamies James Harden palasi viime yönä ensimmäistä kertaa Houstoniin, Netsiin siirtymisen jälkeen. Harden pelasi Houston Rocketsissa kahdeksan vuotta voittaen MVP-palkinnon Rocketsin paidassa. Tästä huolimatta Rockets faneilla oli erilaisia mielipiteitä Hardenin paluusta. Kun Hardenin nimi kuulutettiin aloituskokoonpanossa, faneilta kuului sekalainen reaktio.

– Houstonissa pelaaminen herätti sekalaisia reaktioita faneissa, mutta osasin odottaa sitä. Halusin vain tulla tänne ja laittaa shown pystyyn. Silloin, kun olen kentällä, keskityn ainoastaan voittamiseen. En murehdi mistään muusta. En yrittänyt brassailla. En tehnyt mitään, mitä en tekisi normaalisti, Harden kertoi ottelun jälkeen.

Rocketsin organisaatio osoitti arvostuksensa Hardenia kohtaan aikaisemmin viikolla, kun Rocketsin omistaja Tilman Fertitta kertoi, että joukkue aikoo jäädyttää Hardenin numeron. Rockets oli järjestänyt myös ottelun ensimmäisellä aikalisällä tunteikkaan videon Hardenin parhaista hetkistä Houstonissa.

Harden nähtiin juttelemassa monille Rocketsin työntekijöille ennen ottelua. Netsin valmentaja Steve Nash otti kantaa, mitä Houstoniin palaaminen merkitsi Hardenille.

– Tämä on erikoinen paikka Jamesille. Houston merkitsee paljon hänelle sekä kaupunki, että organisaatio. Kaikki se, mitä hän saavutti organisaatiossa. Tiedän, että tämä ottelu merkitsi hänelle paljon ja olen ylpeä siitä, miten hän hoiti tilanteen, Nash kertoi.

Harden oli Brooklynin ykkönen tehden 29 pistettä, 10 levypalloa ja 14 syöttöä Netsin 114-132 (54-67) voitossa. Tappio oli puolestaan Rocketsille jo 13 perättäinen.