Los Angeles Lakersin LeBron James ja Brooklyn Netsin Kevin Durant varasivat joukkueensa NBA:n tähdistöotteluun perjantaiaamuna Suomen aikaan. Varaustilaisuus järjestettiin koululiikuntatyyliin Jamesin ja Durantin varatessa pelaajia joukkueeseensa vuorotellen.

James sai ensimmäisen varausvuoron saatuaan eniten ääniä tähdistöottelun äänestyksessä. James käytti ensimmäisen varausvuoron varaamalla Milwaukee Bucksin kaksinkertaisen MVP:n Giannis Antetokounmpon. Jamesin toinen varaus oli hänen entinen kilpakumppaninsa Stephen Curry. Jamesin aloituskentällisen täyttää eurooppalaiset supertähdet Luka Doncic ja Nikola Jokic.

Kevin Durant ei itse pelaa ottelussa loukkaantumisen vuoksi, joten hän varasi aloituskentälliseensä viisi pelaajaa. Durantin ensimmäinen valinta oli hänen joukkuekaverinsa Kyrie Irving. Durantin toinen varaus oli MVP-suosikki Joel Embiid. Kuusinkertainen all star Kawhi Leonard, kolminkertainen all star Bradley Beal ja kaksinkertainen all star Jayson Tatum täyttävät Durantin joukkueen aloituskentällisen.

LeBronin joukkueen vaihtopelaajat ovat Damian Lillard, Ben Simmons, Chris Paul, Jaylen Brown, Paul George, Domantas Sabonis sekä Rudy Gobert. Durantin joukkueen vaihtopelaajat ovat James Harden, Devin Booker, Zion Williamson, Zach LaVine, Julius Randle, Nikola Vucevic ja Donovan Mitchell.