Peli-Karhujen uskomaton voittoputki katkesi Naisten Korisliigassa

Tapiolan Honka emännöi perjantain ainoassa ottelussa Kotkan Peli-Karhuja. Kotijoukkue pelasi loistavasti ja aiheutti vierailleen kauden ensimmäisen tappion 104-91.

Ensimmäinen puoliaika oli ottelussa tasainen. Avausjakson Honka vei nimiinsä 24-21. Toinen jakso merkittiin kotkalaisille 23-22. Puoliajalle mentiin kotijohdossa 46-44.

Ottelun voiton kannalta ratkaisevin jakso nähtiin puoliajan jälkeen. Hongan hyökkäyspeli toimi loistavasti ja se karkasi jakson päätteeksi 11 pisteen johtoon.

Viimeisellä jaksolla PeKa ei saanut kirivaihdetta päälle. Jakso oli jälleen tasainen, mutta Honka vei ottelusta pisteet 104-91.

– Epäitsekästä hyökkäämistä ja tehokasta viimeistelyä tänään koko joukkueelta. Hyvä voitto erinomaisesta joukkueesta, Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu totesi Koripalloliiton tiedotteessa.

Ottelu oli monella mittapuulla tasainen. Espoolaiset kuitenkin heittivät vapaaheittoja ja kolmen pisteen heittoja vieraitaan paremmin.

Gabriela Bronson teki 31 pistettä ja nappasi 11 levypalloa. Hän myös heitti kaikki 13 vapaaheittoaan koriin. Taru Tuukkanen oli lähellä tripla-tuplaa hänelle merkittiin 18 pistettä, kymmenen koriin johtanutta syöttöä ja seitsemän levypalloa. PeKa:n Zykera Rice teki 31 pistettä ja keräsi seitsemän levypalloa.

– Parempi joukkue voitti tänään ilman muuta. Vaikeaa tietysti oli ilman Linda ja Roosa Lehtorantaa, Minna Sten putosi pois ottelun alussa. Me ei puolustuksellisesti päästy tähän peliin ollenkaan mukaan. Hävittiin yksinkertaisesti niin paljon 1vs1 tilanteita, että Hongan hyvä joukkue oli sen takia jatkuvasti pienessä ylivoimassa. Oltiin myös isompi joukkue ja hävittiin silti levypallot. Puolustuksen eteen pitää vaan tehdä jatkossa enemmän hommia, Peli-Karhujen päävalmentaja Roope Mäkelä kertasi.

Peli-Karhut on edelleen sarjan kärjessä. Honka on kolmantena tasapisteissä EBT:n kanssa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.