Los Angeles Clippersin takamies Paul George ja Portland Trail Blazersin Damian Lillard eivät ole aina olleet samalla aallonpituudella, mutta miehet olivat joukkuekavereita sunnuntain tähdistöottelussa. Lillard upotti ottelun viimeisen korin lähes puolesta kentästä. Kori muistutti Lillardin heittoa Georgen yli 2019 pudotuspeleissä, kun Trail Blazers voitti Georgen silloisen joukkueen Oklahoma City Thunderin. George kommentoi Lillardin heittoa silloin kriittiseen tyyliin.

– Se oli huono heitto. Minua ei kiinnosta, mitä muut ajattelevat. Se oli huono heitto, George kertoi kaksi vuotta sitten.

George muutti mielensä sunnuntaisen ottelun jälkeen.

– Minua kritisoitiin hyvästä syystä, kun sanoin Damianin heittoa huonoksi heitoksi. Hänen heittoetäisyytensä on järjetön. Monet pystyvät varmasti heittämään kauempaakin. Se ei ole ehkä minun aluettani. Pystyn heittämään kolmosia hyvin kulmasta ja keskeltä. Heitän puolen kentän heittojakin neljännesten päättyessä, mutta en aio heittää puolesta kentästä toistuvasti, George kertoi.

Tomer Azarly

@TomerAzarly
I asked Paul George about the range in today's NBA.

PG: "Well I guess i was criticized for the right reason for calling Dame's shot in the playoffs a bad shot. I mean I see this guy's range is crazy."

Me: "So is that no longer a bad shot?"

PG: "It's a great shot. 2 thumbs up."

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

George ja Lillard ovat riidelleet keskenään sosiaalisessa mediassa Trail Blazersin ja Thunderin ottelusarjasta lähtien. Lillard on kritisoinut muun muassa Georgen päätöstä lähteä Oklahomasta Clippersiin ja George vastasi ilkkumalla somessa Lillardin pudottua viime vuoden pudotuspeleistä.