Clippers-tähti myöntää olleensa kaksi vuotta väärässä – ”Minua kritisoitiin hyvästä syystä”

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Clippersin takamies Paul George ja Portland Trail Blazersin Damian Lillard eivät ole aina olleet samalla aallonpituudella, mutta miehet olivat joukkuekavereita sunnuntain tähdistöottelussa. Lillard upotti ottelun viimeisen korin lähes puolesta kentästä. Kori muistutti Lillardin heittoa Georgen yli 2019 pudotuspeleissä, kun Trail Blazers voitti Georgen silloisen joukkueen Oklahoma City Thunderin. George kommentoi Lillardin heittoa silloin kriittiseen tyyliin.

– Se oli huono heitto. Minua ei kiinnosta, mitä muut ajattelevat. Se oli huono heitto, George kertoi kaksi vuotta sitten.

George muutti mielensä sunnuntaisen ottelun jälkeen.

–  Minua kritisoitiin hyvästä syystä, kun sanoin Damianin heittoa huonoksi heitoksi. Hänen heittoetäisyytensä on järjetön. Monet pystyvät varmasti heittämään kauempaakin. Se ei ole ehkä minun aluettani. Pystyn heittämään kolmosia hyvin kulmasta ja keskeltä. Heitän puolen kentän heittojakin neljännesten päättyessä, mutta en aio heittää puolesta kentästä toistuvasti, George kertoi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

George ja Lillard ovat riidelleet keskenään sosiaalisessa mediassa Trail Blazersin ja Thunderin ottelusarjasta lähtien. Lillard on kritisoinut muun muassa Georgen päätöstä lähteä Oklahomasta Clippersiin ja George vastasi ilkkumalla somessa Lillardin pudottua viime vuoden pudotuspeleistä.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.