San Antonio Spurs kauppaamassa tähtipelaajaansa

© Kuva: Getty Images

LaMarcus Aldridgen aika San Antonio Spursissa on huhujen mukaan lähellä loppuaan. ESPN:n Adrian Wojnarowskin mukaan Spurs ei ole kiinnostunut Aldridgen sopimuksen ulos ostamisesta, vaan joukkue yrittää kaupata pelaajan lähiviikkoina. Aldridge ei ollut Spursin pelaavassa kokoonpanossa keskiviikkoisessa ottelussa Dallas Mavericksia vastaan.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– LaMarcus ei ole joukkueen mukana. Hän on terve, mutta olemme yhdessä sopineet, että etsimme hänelle uusia mahdollisuuksia muualta. Hän ei tule olemaan joukkueen mukana tulevaisuudessa. Hän on ollut loistava joukkuekaveri, siitä ei ole ollut mitään huolta. Meidän mielestä tämä on hyvä ratkaisu molemmille osapuolille. Joten, kun mahdollisuus nousee esiin, johtoporras ja hänen agenttinsa hoitavat asian. Hän on loistava tiimikaveri ja hän on tehnyt kaiken, mitä me olemme häneltä pyytäneet. Tässä vaiheessa haluaisimme tehdä jotain, joka on yhtä hyvä diili hänelle ja joukkueelle. Hän ansaitsee sen, Spursin päävalmentaja Gregg Popovich kertoi keskiviikkoisen ottelun jälkeen.

35-vuotias Aldridge olisi iästään huolimatta monelle joukkueelle hyödyllinen pelaaja. Aldridge on tehnyt tällä kaudella 13,7 pistettä ja saanut 4,5 levypalloa per ottelu. Heittoprosentti hänellä on 46,4% ja kolmosia Aldridge on heittänyt 36% tarkkuudella. Miehen kauppaamisesta vaikean tekee hänen sopimuksensa, joka maksaa miehelle tänä vuonna 24 miljoonaa dollaria. Mestarisuosikeilla voi siis olla vaikeuksia saada Aldridge mahtumaan palkkakaton alle.

Aldridge on pelannut NBA:ssa vuodesta 2006 alkaen ja Spursissa viimeiset kuusi kautta. Aldridge on pelannut tähdistöottelussa seitsemän kertaa ja hänet on valittu All-NBA -joukkueeseen mukaan viisi kertaa, mutta mestaruutta Aldridge ei ole pystynyt urallaan voittamaan.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.