Susijengin superlupauksen vahvat pelit eivät riittäneet

© Kuva: Getty Images

Kuluvalla viikolla miesten NCAA:ssa Mikael Jantunen ja Utah etenivät Pac-12-konferenssin puolivälieriin asti, mutta hävisivät tuplajatkoajan jälkeen Southern Californialle. Jantunen viimeisteli kaksinumeroiset pistelukemat molemmissa Utahin lopputurnausottelussa.

Keskiviikkona Utah sai Pac-12:n lopputurnauksen avausottelussaan vastaansa Washingtonin. Viisi minuuttia ennen loppusummeria Utah johti 87-68, mutta Washington esitteli loppukirin, joka osoitti, miksi maaliskuun lopputurnauskuukautta kutsutaan March Madnessiksi.

Washington kiri eroa aina kolmeen pisteeseen saakka, mutta lopulta heiltä loppui aika kellosta ja Utah pääsi juhlimaan 95-98 (35-47) -voittoa helpottuneena. Jantunen tilastoi Utahin aloitusviisikossa 12 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä 12 minuutissa.

Heti perään torstaina Utah sai vastaansa puolivälierissä Southern Californian ottelussa, joka venyi peräti tuplajatkoajalle asti. Utah vaipui monta kertaa kiriasemaan, mutta palasi jokainen kerta takaisin voittotaisteluun. Lopulta utahilaisilta loppui bensa ja Southern California eteni välieriin 85-91 (29-34, 71-71, 80-80) -voitolla.

Jantunen urakoi 36 minuuttia aloitusviisikossa ja keräsi nimiinsä kymmenen pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön ennen virhetilinsä täyttymistä.

Jantunen pelasi toisella yliopistokaudellaan 20 ottelua Utahin riveissä 8,9 pisteen ja 4,5 levypallon keskiarvoilla. Utahilla on vielä jonkinlaiset mahdollisuudet jatkopeleihin, jos joukkue valitaan NIT-turnaukseen.

Big West -konferenssin lopputurnauksessa Tuukka Jaakkola ja Cal Poly ylsivät myös puolivälieriin asti, mutta tie katkesi UC Irvinen käsittelyssä.

Tiistaina lopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella Cal Poly selätti Cal State Fullertonin 87-82 (36-32). Jaakkola saalisti kymmenen pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa 13 minuutissa.

Puolivälierissä torstaina Cal Poly miltei nousi 22 pisteen takaa, mutta lopulta UC Irvine veti pidemmän korren numeroin 51-58 (27-34). Jaakkola sai peliaikaa 14 minuuttia, joiden aikana hän kirjasi kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.

Kolmannen kautensa Cal Polyn paidassa pelanneen Jaakkolan tilastot kaudelta olivat 5,0 pistettä ja 2,2 levypalloa 22 ottelussa.

Mid-American konferenssin lopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella Teemu Suokas ja Ball State hävisivät Toledolle 89-91 (34-41). Suokas ei pelannut ottelussa.

Tulokaskaudellaan 19 ottelua Ball Staten riveissä pelannut Suokas tilastoi keskimäärin 1,9 pistettä ja 1,1 levypalloa ottelua kohden.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.