Philadelphia 76ersin takamies Ben Simmons on yksi NBA:n polarisoivimmista pelaajista. Miehestä on käyty pitkään väittelyä, kuuluko hän NBA:n parhaimpiin pelaajiin. Simmons on tehnyt urallaan 16,3 pistettä, 7,8 levypalloa ja 7,7 syöttöä per ottelu. Keskiarvot eivät ole entiselle ykkösvaraukselle mitenkään kovin suuret, mutta Simmonsia pidetään yhtenä NBA:n parhaista puolustajista. Washington Wizardsin selostaja Justin Kutcher otti väittelyyn kantaa suorassa lähetyksessä Wizardsin ja 76ersin välisessä ottelussa.

– Olen sanonut tämän ennenkin ja tiedän, että saan kuraa niskaani, mutta minun mielestä Ben Simmons on yksi NBA:n yliarvostetuimmista pelaajista, jos ei jopa yliarvostetuin. Hän on saanut niin paljon huomiota, että kukaan ei ole edes huomannut, mitä Tobias Harris on tehnyt kentällä, Kutcher kertoi lähetyksessä.

BEAN 🏁🏁🏁

@MGRADS
I’m gonna need y’all to listen to this

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Kutcher oli ainakin siinä oikeassa, että hän sai kuraa niskaansa kommentista. Entinen NBA-pelaaja Kendrick Perkins sanoi Kutcherin kommentteja naurettaviksi. Kutcher puolusti omia kommenttejaan Twitterissä ottelun jälkeen.

– Kyllä. Minä sanoin, että Ben Simmons on yksi yliarvostetuimmista pelaajista NBA:ssa ja pysyn väitteeni takana. En sanonut, että hän on huono vaan, että hän ei ole niin hyvä kuin kaikki väittävät. Hän on loistava puolustaja ja mahdollisesti jopa NBA:n paras puolustaja, mutta mielestäni hän on päässyt tähdistökentällisiin ja tähdistöotteluihin hehkutuksen perusteella. Hyvää yötä, Kutcher twiittasi.

Justin Kutcher

@JustinKutcher
Yep, I said that Ben Simmons is one of the most overrated plyrs in the NBA, and I stand by it. I didn’t say he was BAD, just not as good as everyone makes him out to be. GREAT defender, potential DPOY, but I think he’s made All League/All Star Teams based on hype. And..goodnight

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Simmons vastasi sosiaalisessa mediassa nopeasti lisäämällä Instagram -tarinaansa kuvan Kutcherista kuvatekstillä ”Another casual”, viitaten siihen, että Kutcher ei olisi niin sanottu tosifani. Simmons vastasi sunnuntaina myös julkisesti Kutcherin kommenttiin.

– Minä olen nähnyt kaikenlaista. Mutta, kun näin tuon videon, päätin selata hänen Instagraminsa läpi. Minulla oli paljon aikaa, koska olin vielä karanteenissa. Hän on 165 senttinen kommentaattori, joten en voi antaa sille liikaa huomiota. Kaikilla on oikeus sanoa, mitä he haluavat, Simmons kertoi.

NBA Retweet

@RTNBA
“I started scrolling through his Instagram to see who he is. He’s just a 5’5” commentator, so it is what it is." - Ben Simmons on the Wizards commentator calling him overrated

🎥 @sergenkumas

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.