Steph Curry turhautuneena tappion jälkeen: – ”Meidän täytyy olla kyllästyneitä murskatappioihin”

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriorsin vaikeudet NBA:ssa jatkuivat viime yönä, kun joukkue hävisi Los Angeles Lakersille 97-128 (50-65). Tappio oli Warriorsille viides viimeisen kuuden ottelun aikana ja joukkue on tippunut jo pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle läntisessä konferenssissa. Joukkueen tähtipelaaja Stephen Curry osoitti turhautumisensa joukkuettaan kohtaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Meidän täytyy pelata paremmin. Meillä täytyy olla voittamisen asenne jokainen ilta ja meidän täytyy olla kyllästyneitä murskatappioihin, koska ne ovat nöyryyttäviä. Meidän täytyy osoittaa ylpeyttä pelissämme. Me voimme hävitä pelejä, koska niin vaan tapahtuu, mutta ei tuolla tavalla, Curry kertoi ottelun jälkeen.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Curry nähtiin viime perjantaisessa ottelussa Los Angeles Clippersiä vastaan käyvän erittäin kuumana joukkueelleen aikalisän aikana. Curry on myöntänyt ottaneensa uudenlaista roolia joukkueen johtohahmona, mutta mies ei ollut varma, miten Warriors voisi nousta takaisin NBA:n kärkijoukkueisiin.

– En osaa sanoa. Olen yrittänyt sanoa joukkueelle, jotain sellaista, mitä en ole sanonut aikaisemmin tänä vuonna. On olemassa tietenkin tiettyjä periaatteita, miten voimme pelata. Voittaminen tässä liigassa on hyvin vaikeata. Et voi vain antaa momentumin kantaa eteenpäin vain, koska voitit edellisen ottelun. Jos haluaa voittaa hyviä joukkueita, sinulla ei voi olla rakoja haarniskassa.

Warriorsin valmentaja Steve Kerr oli samoilla linjoilla tähtipelaajansa kanssa.

– Viimeiset kaksi päivää määrittävät joukkuettamme monella tapaa. Viimeisen 36 tunnin aikana voitimme liigan parhaan joukkueen loistavalla puolustuspelillä ja sitten hävisimme 31:llä pisteellä. Keitä me olemme? Millainen joukkue me olemme? Meillä on 20 voittoa ja 20 tappiota hyvästä syystä. Me emme ole pystyneet pelaamaan tasaisesti kentän molemmissa päissä, Kerr kertoi.

Topias Setälä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.