Houston Rocketsin tappioputki kasvoi jo kahteenkymmeneen otteluun, kun joukkue hävisi Oklahoma City Thunderille 112-114 (62- 66). Tappioputki on yhdeksänneksi pisin NBA:n historiassa ja pisin sitten vuoden 2015, jolloin Philadelphia 76ers hävisi kahden kauden aikana ennätykselliset 28 ottelua perättäin.

Tappio kirveli Rocketsia tavallistakin enemmän, sillä joukkue oli taistelemassa voitosta aivan ottelun loppuun saakka. Rocketsin John Wallilla oli mahdollisuus voittaa ottelu aivan viime sekunneilla, mutta miehen heittämä kolmonen meni ohi ja Thunder piti johdostaan kiinni. Rocketsin viimeisimmästä alle kymmenen pisteen tappiosta oli ehtinyt kulua jo yli kuukausi. Tappio on syönyt erityisesti joukkueen uutta valmentajaa Stephen Silasia, joka oli lehdistötilaisuudessa erityisen tunteikkaana.

– Viimeisen tilanteen piti päättyä pick and rolliin, mutta se vain päätyi John Wallin heittoon. Meillä oli mahdollisuuksia, mutta he ajoivat palloa hyvin, hankkivat virheitä ja upottivat kolmosia. Meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin nostaa pää pystyyn, yrittää täysillä ja oppia virheistä. Se kaikki lähtee minusta. Minun täytyy pystyä parempaan, Silas kertoi lehdistötilaisuudessa pettyneenä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Rocketsilla on tällä kaudella 11 voittoa ja 30 tappiota, joka on NBA:n toiseksi huonoin voittoprosentti. Ainoastaan Minnesota Timberwolves on Rocketsin alapuolella sarjataulukossa. Tulokaspäävalmentajalla Silasilla tulee olemaan vaikea työ edessään kääntää Rocketsin kurssin suunta.