Brooklyn Netsin tähtipelaaja Kyrie Irving ei matkusta joukkueen mukana kolmen ottelun pituiselle vieraskiertueelle. Nets kohtaa vieraskiertueella Portland Trail Blazersin, Utah Jazzin ja Detroit Pistonsin. Joukkue kertoo Irvingin jäävän pois otteluista, jotta mies voi hoitaa perheasioita.

Irving oli myös tammikuussa kaksi viikkoa poissa kokoonpanosta henkilökohtaisista syistä. Tauon aikana Irving rikkoi NBA:n koronaohjeistusta, joka siirsi miehen paluuta kentälle entistä enemmän. Irving nähtiin tauon aikana syntymäpäiväjuhlissa ilman maskia. Palattuaan kentälle Irving sanoi toimittajille yksinkertaisesti, että miehen tarvitsi pitää tauko. Irvingin tämänkertainen henkilökohtainen tauko osuu miehen oman syntymäpäivän kohdalle.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Irvingin poissaolo heikentää Netsin rotaatiota entisestään, kun Kevin Durant on ollut poissa helmikuun puolivälistä lähtien ja joukkue pelaa myös ilman Landry Shametia. Nets on yksi NBA:n mestarisuosikeista James Hardenin, Irvingin ja Durantin johdolla, mutta joukkueen tähtikolmikko on pelannut ainoastaan seitsemän ottelua yhdessä tällä kaudella.