FoA esitti huiman viime sekuntien takaa-ajon – katso video uskomattomista loppuhetkistä

Puolivälierissä kotijoukkueet ottivat ensimmäiset kiinnitykset välieräpaikkoihin. Sarjat ovat katkolla perjantaina FoA:lle, Peli-Karhuille, Hongalle ja EBT:lle.

FoA nousi voittoon jatkoajalla

Neljänneksi runkosarjassa sijoittunut FoA sai vieraakseen sarjavitosen Kouvottaret. Vieraat hallitsivat ottelua pitkään, mutta lopulta kotijoukkue nousi voittoon 86-85.

Ottelun alussa molempien joukkueiden otteissa näkyi jännittyneisyys. Kotijoukkue kuitenkin karisti jännityksen paremmin ja karkasi kuskin paikalle Keondria Callowayn johdolla. Vieraat paransivat peliään hitaan aloituksen jälkeen. Avausjakso päättyi kuitenkin kotijoukkueen johdossa 16-13.

Ottelun kuva ei toisella jaksolla juurikaan muuttunut, vaan peli säilyi tasaisena. Kouvottaret nousivat kuitenkin Aliyah Collierin hyökkäyspään onnistumisien avulla johtoon. FoA:n hyökkäyspelaaminen meni jakson lopulla tukkoon, niinpä Kouvottaret kasvatti johtonsa 12 pisteeseen puoliajalle lähdettäessä.

Kolmannella jaksolla erityisesti vieraiden puolustus oli iskussa. Sen avulla joukkue karkasi jo 20 pisteen johtoon. Mia Loydin johdolla FoA kavensi vieraiden johdon 13 pisteeseen ennen viimeistä taukoa.

Kotijoukkueen kirivaihde jatkui myös päätösjaksolla. Joukkue tuli Anni Mäkitalon vapaaheitoilla neljän pisteen päähän, kun reilut viisi minuuttia otteluaikaa oli jäljellä. Samassa tilanteessa hyvän ottelun pelannut Collier sai viidennen virheensä.

Kouvottaret oli pitkään kiinni voitossa, mutta Mäkitalo otti heitoillaan Alun reppuselkäänsä. Niinpä ottelun varsinainen peliaika päättyi 75-75 ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla joukkueet tekivät pisteitä vuoronperään. Kotijoukkue piti kuitenkin kiinni kotiedustaan Loydin johdolla ja nappasi avauskiinnityksen välieräpaikkaan 86-85. Sarja on katkolla FoA:lle perjantaina

Loyd teki lopulta 25 pistettä ja keräsi 18 levypalloa. Heitoillaan joukkueensa jatkoajalle nostanut Mäkitalo teki 17 pistettä, haki 15 levypalloa ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Sarah Toeaina nousi lopulta Kouvottarien ykköseksi. Hän teki 29 pistettä, otti 14 levypalloa ja jakoi viisi koriin johtanutta syöttöä. Roosa Frimodig upotti 22 pistettä ja osui viisi kertaa kaaren takaa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.