Miesten Korisliigan välieräjoukkueet selvillä

Kauhajoki ja Tampereen Pyrintö etenivät miesten Korisliigassa välieriin. Kesälomalle lähtevät Kataja Basket ja BC Nokia.

Kauhajoki otti neljännen voittonsa BC Nokiasta 82–69 ja pääsi etenemään miesten Korisliigan välieriin. Joukkueen kovimmaksi koritykiksi voitossa osoittautui pitkästä aikaa kentälle palannut Collin Malcolm, joka säkitti 22 pistettä ja kahmi kahdeksan levypalloa.

– Tuntui mahtavalta olla kentällä. On aina hankalaa olla poissa näin pitkän aikaa. Suurin ero joukkueemme tekemisessä edelliseen peliin nähden oli se, että tulimme kunnon energialla heti alusta peliin. Saimme 28 pistettä pelkällä ensimmäisellä jaksolla, totesi Malcolm Koripalloliiton tiedotteessa.

Nokian puolella parhaan illan tilastojen valossa vietti Gokul Natesan, joka teki 21 pistettä ja keräsi viisi levypalloa, mutta mallikkaasta suorituksesta huolimatta Nokia suuntaa aikaiselle kesätauolle.

Hopkinsin kaukoheitot hoitivat Pyrinnöstä Kauhajoelle välierävastustajan

Myös Kauhajoen välierävastustaja ratkaistiin jo samana iltana. Tampereen Pyrinnöllä on puolivälieristä koossa nyt niin ikään neljä voittoa, ja se etenee kohtaamaan Kauhajoen.

3–1-takaa-ajoasemassa ollut Kataja Basket avasi Tampereella pelinsä tehokkaasti, mutta asetelma kääntyi nopeasti. Pyrintö sai kuin saikin kilpailijansa kiinni ja vei summerin soidessa voiton luvuin 105–93.

Katajan peli nojasi pitkälti kaukoheittoihin. Joukkue yritti ottelun aikana kolmen pisteen koria yhteensä 43 kertaa ja osui niistä hitusta vaille puolet – peräti 20 kertaa. Joensuulaisten harmiksi myös Pyrintö osui 16 kertaa omalla 33 yrityksellään ja hallitsi sen lisäksi korinalusia suvereenisti. Levypallot jakautuivat 43–27 Pyrinnön hyväksi.

Voittajien kaukoheittopelistä vastasi etunenässä Shawn Hopkins, joka pussitti 11:stä kolmen pisteen yrityksestään kuusi – yhteensä hän keräsi pisteitä 20. Joukkuetoveri Marcus Lewis laittoi pistesarakkeessa vielä yhdellä paremmaksi. Korinalusia puolestaan siivosi innokkaimmin Brady Skeens, joka löi tauluun 15 pistettä ja peräti 18 levypalloa.

Katajan paras pistemies oli Phil Fayne, joka upotti 21 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. Jamar Wilson säesti 16 pisteellä ja kahdeksalla koriin johtavalla syötöllä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.