Utah Jazzin lentokone joutui tekemään hätälaskeutumisen osuttuaan lintuparveen

© Kuva: Getty Images

Lentokone, jonka piti kuljettaa Utah Jazz Salt Lake Citystä Memphisiin, joutui tekemään hätälaskeutumisen lyhyesti lähdön jälkeen. Lentokone osui nousun aikana lintuparveen, joka aiheutti tulipalon lentokoneen turbiinimoottorissa. Lentokoneen kapteeni onnistui sammuttamaan moottorin ja laskeutumaan onnistuneesti takaisin Salt Lake Cityn lentokentälle.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

The Athleticin Tony Jonesin mukaan kaikki lentokoneessa matkustaneet selvisivät ilman loukkaantumisia, mutta pelaajat ovat hieman järkyttyneitä tapauksesta. Pelaajille ei jäänyt kuitenkaan aikaa murehtia tilannetta, sillä joukkue matkusti Memphisiin myöhemmin samana iltana. Jazz pelaa ottelun Memphis Grizzliesiä vastaan suunnitellusti torstain vastaisena yönä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Joukkueen sisäinen lähde oli kertonut ESPN:n Adrian Wojnarowskille, että matkustajat olivat kuulleet kovan pamauksen ja nähneet välähdyksen lentokoneen vasemmasta moottorista. Joukkueen pelaajat osoittivat kiitollisuuttaan turvallisen laskeutumisen jälkeen.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.