Peli-Karhuille ensimmäinen kiinnitys finaalipaikkaan

Ensimmäinen välieräpari saatiin käyntiin Kotkassa, jossa Peli-Karhut sai vieraakseen Forssan Alun. Vierasjoukkue oli ottelussa pitkään kuskin paikalla, mutta lopulta PeKa onnistui nousemaan voittoon 91-85.

Avausjakso oli tasainen. Vieraat karkasivat parhaimmillaan viiden pisteen karkumatkalle, mutta sen jälkeen kotijoukkue piristyi. Roosa Lehtoranta upotti kolmen pisteen heiton summerin soidessa ja ensimmäiselle tauolle mentiin PeKa:n johdossa 23-18.

Toisella jaksolla vierasjoukkue pelasi hyvää puolustuspeliä ja rokotti Peli-Karhuja nopeista hyökkäyksistä. FoA pääsi puoliajalle johdossa 40-37.

Kolmas jakso alkoi vierasjoukkueen 11 pisteen runilla. FoA:n kaukoheittopeli toimi loistavasti ja vaikka PeKa paransi peliään jakson loppua kohden, mentiin viimeiselle tauolle vierasjohdossa 68-61.

Kotijoukkue kuroi vierasjohtoa tasaisesti kiinni päätösjaksolla. Zykera Rice aiheutti vieraille paljon päänvaivaa ja nosteli pisteitä korin alta tasaiseen tahtiin. Maria Jokinen tasoitti ottelun kolmosellaan, kun ottelua oli pelaamatta reilut kolme minuuttia.

Päätösminuuteilla Rice ja Elena Melto pitivät huolen siitä, että kotijoukkue sai ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Voitto kirjattiin lopulta Peli-Karhuille 91-85.

Rice kirjautti ottelussa lopulta hurjan tilastorivin. Hän teki 32 pistettä, repi kymmenen levypalloa ja antoi neljä koriin johtanutta syöttöä. Maria Jokinen upotti 12 pistettä hyvällä heittoprosentilla. Anni Mäkitalo oli vieraiden ykkönen ja upotti 21 pistettä, nappasi seitsemän levypalloa ja jakoi neljä koriin johtanutta syöttöä. Mia Loyd teki tupla-tuplan 15 pisteellä ja kymmenellä levypallolla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.