NBA:ssa Chicago Bulls onnistui katkaisemaan kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa kaatamalla itäisen konferenssin kärjessä olevan Brooklyn Netsin 107-115 (46-57) kotikentällään. Lauri Markkanen heitti vaihdosta 8 pistettä ja repi 5 levypalloa.

Bulls sai ottelun kontrolliinsa puoliaikaan mennessä, sama tahti jatkui kolmannen neljänneksen ja chicagolaiset pääsivät astelemaan päätösneljänneksellä 17 pisteen johtoasemassa. Nets kiri vielä seitsemän pisteen, mutta viimeistään Zach LaVinen kolmonen noin puolitoista minuuttia ennen loppusummeria tilanteeseen 112-102 sinetöi voiton kotijoukkueelle.

Bullsille voitto oli ensimmäinen sitten NBA:n siirtorajan umpeutumisen, milloin Bulls uudistui vahvasti tuoden kokoonpanoon mm. Nikola Vucevicin ja Daniel Theisin.

Chicagon parhaimmistoon kuului Vucevic (22/13), LaVine (25/3/5 syöttöä) ja Tomas Satoransky (19/1), joka jakoi 11 koriin johtanutta syöttöä.

Markkanen pelasi vaihdosta 23 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kahdeksan pistettä ja viisi levypalloa. Markkanen heitti kakkosensa 2/5. kolmosensa 0/1 ja vapaaheittonsa 2/2.

Itäisen konferenssin kärkijoukkueena tasapisteissä Philadelphia 76ersin kanssa majailevan Netsin pisteistä vastasivat Kyrie Irving (24/2/15 syöttöä) ja Jeff Green (21/1).

Muissa yön otteluissa Clippers murskasi Lakersin Los Angelesin paikallispelissä ja Stephen Curryn (37) loistopeli ei riittänyt siivittämään Golden Statea voittoon, kun Atlanta piti Warriorsit pihdeissään Clint Capelan (24/18) johdolla. Denver jatkoi vahvaa menoaan onnistumalla laajalla rintamalla voittamalla Orlandon. Nikola Jokic (17/9/16) oli lähellä tripla-tuplaa. Memphisiltä seitsemän pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin Philadelphia-voitossa ja Lonzo Ball (27/4/9) auttoi New Orleansin voittoon Houstonista. Boston sen sijaan otti selvän voiton Charlottesta.

NBA:n viime yön tulokset:
Chicago-Brooklyn 115-107
Clippers-Lakers 104-86
Boston-Charlotte 116-86
Philadelphia-Memphis 100-116
Atlanta-Golden State 117-111
Houston-New Orleans 115-122
Denver-Orlando 119-109