NBA:ssa Chicago Bulls voitti toisen peräkkäisen ottelunsa, kun Bulls päihitti Indiana Pacersin vieraissa 113-97 (62-49). Lauri Markkanen pelasi erinomaiset yli 21 minuuttia, upottaen 15 pistettä komeilla heittotarkkuuksilla.

Bulls otti pelin kontrolliinsa toisella neljänneksellä, eikä enää katsonut taakseen. Pacers esitteli puoliajan jälkeen yhden kirin, jolla ero kaventui yhdeksään pisteeseen, mutta Bulls vastasi siihen 9-0-juoksulla ja karisti kotijoukkueen kannoiltaan.

Bullsin pisteykkönen oli Nikola Vucevic, joka tehtaili 32 pistettä, 17 levypalloa ja viisi syöttöä. Joukkueen toinen tähdistöpelaaja, Zach LaVine tilastoi 19 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kuusi syöttöä.

Markkanen pelasi mainiot reilut 21 minuuttia vaihdosta. Suomalainen keräsi tilastosarakkeeseensa 15 pistettä, kuusi levypalloa, yhden riiston ja torjunnan. Markkanen teki pisteensä erittäin tarkalla heittopelillä: kakkoset 2/3, kolmoset 3/4 ja vapaaheitot 2/2. Markkanen loukkasi ottelussa myös lievästi jalkansa.

Vajaamiehisen Pacersin parhaimmistoon lukeutuivat Caris LeVert (20/6/5 syöttöä), Edmond Sumner (15/1) ja Jeremy Lamb (15/6/6 riistoa).

Muissa peleissä Stephen Curry (41) oli taas liekeissä, kun Golden State voitti pisteellä Milwaukeen. Bucksilta Jrue Holiday (29) ja Khris Middleton (28) kannattelivat joukkuetta Giannis Antetokounmpon puuttuessa. Paul George (36) ja Kawhi Leonard (29/12) olivat liigaa Portlandille. Damian Lillardilla (11) oli heikko heittopäivä ja Norman Powell (32) otti vastuuta Portlandilta.

Joel Embiid (35/6) oli Philadelphian ykkösnimi, kun 76ers kellisti Bostonin. Zion Williamsonin (34) pisteet eivät riittäneet tuomaan New Orleansille voittoa, kun Atlanta nappasi voiton Trae Youngin (30/1/12) johtaessa orkesteria. Nikola Jokic (27/8/11) oli jälleen Denverin ykkösnimi Nuggetsin voittaessa Detroitin ja Lakers puristi voiton Torontosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Indiana-Chicago 97-113
Atlanta-New Orleans 123-107
Boston-Philadelphia 96-106
Toronto-Lakers 101-110
Miami-Memphis 112-124
Denver-Detroit 134-119
Golden State-Milwaukee 122-121