Kaksinkertainen tähdistöottelupelaaja Isaiah Thomas joutui odottamaan paluutaan NBA:han yli 14 kuukautta, mutta mies palasi vihdoin kentälle New Orleans Pelicansin riveissä tiistaisessa ottelussa Atlanta Hawksia vastaan. Thomas pelasi viimeksi viime vuoden helmikuussa Washington Wizardsin paidassa.

Thomas teki Pelicansin kanssa 10 päivän mittaisen tryout-sopimuksen viime viikolla. Pelicansin tappiosta huolimatta Thomas pelasi kelpo ottelun Hawksia vastaan tehden 10 pistettä, 2 levypalloa ja 2 syöttöä ottelussa. Thomas vakuutti olleensa luottavainen NBA-paluun suhteen.

NBA

@NBA
I.T. FOR THREE! 👌

Welcome back, @isaiahthomas!

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minä olin aina palaamassa liigaan mistä tahansa huolimatta. Minusta, jos epäilet omia taitojasi, sinun ei pitäisi tehdä sitä tiettyä asiaa ensinnäkään. Minäkin olen ihminen, joten jonain päivinä oli vaikeampi nousta ylös kuin toisina päivinä ja jatkaa työn tekemistä, kun valoa ei näkynyt tunnelin päässä. Minulla kuitenkin oli koko ajan kova luotto itseeni, Thomas kertoi ennen ottelua.

Thomas on värikkäällään uralla pelannut kahdesti NBA:n tähdistöottelussa ja mies oli jopa kolmantena MVP -äänestyksessä 2016-2017 kaudella. Miehen ura on ollut kuitenkin siitä lähtien tasaisessa laskussa. Thomas on kärsinyt viime vuosien aikana lonkkavammasta, jonka mies korjasi leikkauttamalla sen viime kauden jälkeen. Leikkauksen jälkeen Thomas vakuuttaa olevansa parhaassa mahdollisessa kunnossa.

– Olen 102 prosenttia kunnossa. Voin paremmin kuin hyvin. Olin viimeksi näin hyvässä kunnossa ennen loukkaantumista. Herään joka päivä hymy huulillani, sillä en uskonut tuntevani oloani näin hyväksi enää ikinä. Olen valmis sekä fyysisesti, että henkisesti, Thomas kertoi.