Denver Nuggetsin tähtipelaaja joutui jättämään ottelun kesken pahannäköisen loukkaantumisen jälkeen

© Kuva: Getty Images

Denver Nuggetsin tähtipelinrakentaja Jamal Murray joutui jättämään maanantaisen ottelun Golden State Warriorsia vastaan kesken loukkaantumisen vuoksi. Murray ajoi ottelun viimeisen minuutin aikana korille ja miehen jalka petti tilanteessa. Murray vaikutti olevan tuskissaan samoin tein tilanteen jälkeen.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Nuggetsin lääkintätiimi toi kentälle jopa pyörätuolin, mutta Murray kieltäytyi ja poistui kentältä huoltojoukkueen avustuksella. Murray kiidätettiin magneettikuvauksiin ja Nuggets odottaa kuvauksien tuloksia.

– Tällä hetkellä pukukoppitunnelma on todella synkkä. Meillä ei ole mitään selvää vastausta, odotamme kuvauksien tuloksia. Hän tuli juuri takaisin polvivamman jälkeen, hän oli neljä päivää sivussa. Tämä on kamala fiilis. Pitäkää Jamal rukouksissanne ja toivotaan, että saamme hyviä uutisia, Nuggetsin valmentaja Michael Malone kertoi.

23-vuotias Murray löi itsensä todellisesti läpi viime syksyn pudotuspelikuplassa, kun mies teki 26,5 pistettä, 4,8 levypalloa ja 6,6 syöttöä per ottelu Nuggetsin edetessä läntisen konferenssin finaaliin. Murray on ollut tälläkin kaudella joukkueen ykköspelaajia Nikola Jokicin kanssa, vaikka mies ei ole päässyt samanlaiseen lentoon. Murrayn loukkaantuminen tulee pahaan aikaan, kun joukkue oli voittanut viimeisestä 16:sta ottelusta 12. Golden Staten joukkueessakin tunnettiin sympatiaa miehen loukkaantumisen jälkeen.

– Kaikki pukuhuoneessamme ajatteli Jamal Murraytä ottelun jälkeen. Me toivomme hänelle parasta. Toivomme, että hän ei ole loukkaantunut pahasti. Se oli todella paha kaatuminen ja koko halli oli hiljaa. Kaikki ovat huolissaan hänestä, joten pidämme sormet ristissä, Warriorsin valmentaja Steve Kerr kertoi.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.