NBA:ssa Chicago Bulls palasi takaisin voittokantaan, kun Bulls voitti kotikentällään Charlotte Hornetsin 91-108 (44-58). Lauri Markkanen heitti vaihdosta 11 pistettä.

Bulls ei jättänyt jossiteltavaa, kun chicagolaiset johtivat ottelua alusta loppuun. Puoliajalla Bulls oli kerännyt jo 14 pisteen johdon ja kolmannen lopuksi johto heilui jo kahdenkymmenen tuolla puolen.

Yhdeksi ratkaisevaksi tekijäksi nousi levypallopeli, jonka Bulls vei 39-49. Kolmen pisteen aluetta hallitsi erityisesti Bullsin Nikola Vucevic, joka tehtaili 18 pistettä, 18 levypalloa ja kuusi syöttöä.

Kaksinumeroisille pistelukemille chicagolaisilta pääsivät myös Coby White (18/3), Thaddeus Young (18/4), Tomas Satoransky (10/2/7 syöttöä) ja Markkanen.

Markkanen pelasi 26 ja puoli minuuttia, joiden aikana hän kahmi tilastosarakkeeseensa 11 pistettä, neljä levypalloa ja yhden riiston. Markkanen osui kakkosensa 1/3 ja kolmosensa 3/8.

Hornetsin parhaat pistemiehet olivat Devonte’ Graham (16/4) ja Miles Bridges (13/5).

Muissa otteluissa Lakers sai hyviä uutisia, kun Anthony Davis palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen takaisin tositoimiin, mutta Dallas pilasi hänen paluunsa Luka Doncicin (30/9/8) johdolla. Itäisen konferenssin kärkiottelussa Milwaukee otti Giannis Antetokounmpon (27/16) siivittämänä voiton Philadelphiasta. New Orleans otti selvän voiton Orlandosta, kun Brandon Ingram (29) ja Zion Williamson (23) vastasivat Pelicansin tulivoimasta.

Kemba Walker (32) oli käsi kuumana, kun Boston nappasi voiton Phoenixista ja San Antonio otti tärkeän voiton Detroitista.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-Phoenix 99-86
Orlando-New Orleans 100-135
Milwaukee-Philadelphia 124-117
San Antonio-Detroit 106-91
Chicago-Charlotte 108-91
Dallas-Lakers 115-110