Susijengin pelurin joukkue eteni finaaliin

Alexander Madsen pääsee jahtaamaan toista peräkkäistä Latvian mestaruutta, kun VEF Riika raivasi tiensä finaaliin. Erik Murphyn kausi Japanissa sen sijaan tuli päätökseen.

Alexander Madsenin VEF Riika eteni Latvian liigan finaaliin raivattuaan BK Liepajan tieltään suoraan kolmessa ottelussa. VEF Riika varmisti finaalipaikkansa selvällä 101-82 (52-42)-voitolla. Madsen kasasi tilastoikseen kuusi pistettä, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Erik Murphyn kausi Japanissa päättyi maanantaiaamuna Suomen aikaa, kun Fukushima Firebonds hävisi Ibaraki Robotsille 83-86 (47-46). Murphy kasasi ottelussa 19 pisteen, kuuden levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastot.

Firebonds ei selvinnyt pudotuspeleihin. Murphy pelasi vahvan kauden Firebondsin paidassa tilastoidessaan kauden keskiarvoikseen 15,5 pistettä, 9,0 levypalloa ja 2,3 syöttöä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa pudotuspelit jatkuivat ja Aapeli Alasen Brno pystyi pakottamaan USK Prahan vielä viidenteen peliin kotikentälleen.

Viikonlopun otteluihin lähdettiin tilanteesta 1-1, kun molemmat voittivat yhden Brnossa pelatun ottelun. Kaksi seuraavaa peliä pelattiin USK Prahan kotikentällä. Kolmannessa kohtaamisessa USK Praha otti otteen jatkopaikasta 80-75 (38-44)-voitolla Alasen tilastoidessa seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Brno oli selkä seinää vasten neljännessä pelissä, mutta onnistui kääntämään pelin itselleen 81-75 (39-42). Brno osoitti taistelutahtoa vieden päätösneljänneksen nimiinsä 24-10. Alaselle merkittiin ottelussa yksi piste, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Viides ja ratkaiseva peli pelataan keskiviikkona.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa romahti päätösneljänneksellä Fuenlabradaa vastaan ja koki hieman yllättäen 65-98 (33-44)-tappion. Viimeinen neljännes kirjattiin Luenlabradalle peräti 30-7. Sasu Salin heitti ottelussa kuusi pistettä ja otti yhden levypallon. Emir Sulejmanovic ylsi niin ikään kuuteen pisteeseen ja hänelle merkittiin myös yksi levypallo. Tappiosta huolimatta Teneriffa on sarjassa edelleen kolmantena.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Carl Lindbomin Antibes taipui Souffelweyersheimin vieraana 54-73 (23-45). Lindbom kasasi kuusi pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan jatkaa LEB Oron kärjessä, kun se voitti kotonaan Palman selvästi 97-66 (42-33). Ahonen heitti ottelussa kaksi pistettä, otti yhden levypallon ja antoi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Merlins Crailsheim otti tärkeän 85-79 (47-42)-voiton Hamburg Towersista. Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins jatkaa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.