Carmelo Anthony nousi kaikkien aikojen pistepörssissä top kymmeneen

© Kuva: Getty Images

Portland Trail Blazers koki harmittavan tappion maanantaina Atlanta Hawksille, kun joukkue hävisi vieraissa 123-114 (68-62). Vaikka joukkue kärsi tappion, ottelu oli silti historiallisesti merkittävä. Trail Blazersin laituri Carmelo Anthony siirtyi ottelun aikana kaikkien aikojen pistepörssin kymmenennelle sijalle. Anthonyn kolmen pisteen heitto toisella neljänneksellä nosti miehen Elvin Hayesin ohi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Top kymmenen missä tahansa kaikkien aikojen tilastossa on erikoinen juttu. En halua ottaa asiaa itsestäänselvyytenä. Ymmärrän, kuinka iso juttu tämä on. Tämä ei tunnu todelliselta, koska teen tätä vieläkin. Tiesin ennakkoon tästä hetkestä. En halunnut kuitenkaan pakottaa mitään, vaan halusin sen tulevan luonnollisesti. Sain loistavan lähdön otteluun, mikä helpotti, Anthony kertoi ottelun jälkeen.

Anthony teki ottelussa neljätoista pistettä ja nosti urapisteensä jo 27318 pisteeseen. Anthony on nyt 91 pistettä yhdeksäntenä olevaa Moses Malonea perässä. Ykkössijaan Anthonylla on matkaa 11069 pistettä. Ainoastaan LeBron James on Anthonya edellä liigassa tällä hetkellä pelaavista pelaajista.

Anthonyn ennätys on entistäkin merkittävämpi, sillä miehen ura oli katkolla kaksi kautta sitten, kun Houston Rockets purki pelaajan sopimuksen. Anthony teki paluun kentille myöhemmin Trail Blazersissa, jossa mies on ollut tällä kaudellakin tehokas pelaaja penkiltä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Kerroin joukkuekavereilleni myöhemmin, että minun päättäväisyys ja se, että pysyin itselleni uskollisena, on se syy, miksi olen tässä asemassa tänään, Anthony kertoi ottelun jälkeen.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.