Karhu sai pidettyä kultakimpaleensa – kaksi kovaa kotimaista nimeä myös sopimukseen

Hopeaa tällä kaudella voittanut Karhu on tehnyt ensi kaudeksi kolme uutta sopimusta. Joukkueen riveissä jatkavat Collin Malcolm sekä Eero Innamaa. Uutena pelaajana mukaan liittyy Severi Kaukiainen.

Kaukiainen siirtyy Kauhajoelle kahden vuoden sopimuksella. 22-vuotias takamies on Kotkan Peli-Karhujen kasvatti. Viimeiset neljä kautta Kaukiainen on edustanut Kouvoja, jossa pelejä on kertynyt yhteensä 154 kappaletta. Pääsarjauran kaksi ensimmäistä kautta Kaukiainen pelasi KTP:ssä, jossa pelejä tuli 24.

Viime kaudella Kaukiainen pelasi kaikki 22 ottelua ja teki tilastoihin rivin 14,4 pistettä, 3,3 levypalloa ja 5,1 syöttöä. Kaikki ovat Kaukiaisen uran parhaita lukemia. Kaukiainen voitti keväällä 2019 Korisliigan hopeaa Kouvojen joukkueessa, ja on pelannut 56 nuorten maaotteluita eri ikäluokissa.

Collin Malcolm ja Eero Innamaa jatkavat Kauhajoella vuoden pesteillä. Karhubasket käytti Malcolmin sopimuksessa olleen optiokauden. Innamaan kanssa sorvattiin vuoden jatkopahvi, joka sisältää myös option koripallokaudesta 2022-2023.

Päättyneellä kaudella Malcolm teki tilastoihin rivin 18,1 pistettä, kuusi levypalloa ja 3,2 syöttöä. 28 pelaamassaan ottelussa Malcolm tilastoi joukkueen pelaajista eniten peliaikaa, runsaat 31 minuuttia per peli.

Innamaa pelasi 36 ottelua 4,9 pisteen ja 2,1 levyrin keskiarvoilla. Runkosarjassa peliaikaa tuli 14 ja puoli minuuttia. 16 pudotuspeliottelussa vastuu hieman nousi ja peliaikaa tuli 15 minuuttia per ottelu. Pisteitä syntyi 5,1 ja levyreitä käsiin tarttui 2,1 ottelua kohden. Lisäksi Innamaa jakoi 1,1 syöttöä. Innamaa aloittaa Kauhajoella nyt neljännen kautensa ja kehitys on ollut koko ajan nousujohteista.

Karhu tiedottaa sopimuksista kotisivuillaan.

Lähde: Karhun verkkosivut


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille