NBA-supertähti ajettiin ulos iskettyään toista pelaajaa vyön alapuolelle

© Kuva: Getty Images

Dallas Mavericksin supertähti Luka Doncic ajettiin ulos joukkueen ottelussa Cleveland Cavaliersia vastaan, kun mies huitaisi Cavaliersin Collin Sextonia aralle alueelle. Doncicin ulosajo ei vaikuttanut joukkueen menestykseen, sillä Mavericks jyräsi Cavaliersin pistein 97-124 (53-64).

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Doncic osui Sextonia levypallotilanteessa aralle alueelle, jonka jälkeen tuomarit lähtivät tarkastamaan videolta, tapahtuiko rike ennen hyökkäysajan umpeutumista. Doncicin yllätykseksi tuomarit heittivätkin miehen suoraan ulos ottelusta videotarkastuksen jälkeen. Ottelun jälkeen Doncic selitti käyttäytymistään tilanteessa.

– Videon nähtyäni tiesin, että osuin häneen, mutta se ei ollut tarkoituksella. Mielestäni tuollaisia tilanteita tapahtuu useissa peleissä, mutta en ole varma. Se on minun selitykseni. Selvästikään en tehnyt sitä tahallani. Se vain oli kahden pelaajan välinen levypallotilanne, Doncic kertoi ottelun jälkeen.

Doncic ajettiin ulos jo toistamiseen viimeisessä viidessä ottelussa. Mies ajettiin ulos viikko sitten pelatussa ottelussa Sacramento Kingsiä vastaan. Doncicilla ei saanut tilanteessa teknistä virhettä, joten pelaajalla on kasassa tällä kaudella 15 teknistä virhettä, joten seuraava tekninen virhe tuo miehelle automaattisen yhden ottelun pelikiellon. Sexton ei ollut ottelun jälkeen pahoillaan tilanteesta.

– Hän vain yritti sulkea minut ulos tilanteessa. Yleensä, kun joku pitää kädestä kiinni, se lyödään tai heilautetaan alaspäin. Se vain osui nivusiin, mutta ei siinä mitään, Sexton kertoi ottelun jälkeen.

Mavericks majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin viidentenä, kaksi voittoa play-in -paikassa kiinni olevaa Los Angeles Lakersia edellä. Mavericks on yksi NBA:n kuumimmista joukkueista voitettuaan viimeiset neljä otteluaan ja kymmenen viimeisestä kahdestatoista ottelustaan.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille