NBA-tähti osti talon äitienpäivälahjaksi – katso äidin reaktio

© Kuva: Getty Images

Toronto Raptorsin tähtipelaaja Pascal Siakam teki joukkueensa kanssa neljävuotisen ja 130 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen vuonna 2019. Siakam laittoi uuden sopimuksensa hyötykäyttöön äitienpäivänä, joka sattui olemaan myös hänen äitinsä syntymäpäivä, antaen omalle äidilleen lahjaksi uuden kodin.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Hyvää syntymäpäivää ja äitienpäivää itse kuningattarelle. Kiitos, että olit aina meidän tukena ja siitä, että olet superäiti. Siitä lähtien, kun isä on ollut poissa, emme ole voineet kutsua mitään paikkaa kodiksi ja minun unelma on ollut muuttaa tämä. Olen siunattu, että voin tarjota tämän sinulle ja perheelle. En malta odottaa uusien muistojen tekemistä täällä perheenä, Siakam kirjoitti Instagram-tilillään.

Topias Setälä


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.