NBA-tähti piikitti Bradley Bealia loukkaantumisesta – Beal vastasi Twitterissä raivokohtauksella

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriorsin tähtipelaaja Stephen Curry vahvisti lauantaina asemaansa NBA:n pistepörssin ykkösenä, kun mies upotti 49 pistettä Oklahoma City Thunderia vastaan. Curry johtaa pistepörssiä tehden 31,9 pistettä per ottelu tällä kaudella. Pistepörssin toisena 31,4:llä pisteellä olevalla Bradley Bealilla oli myös loistava ilta lauantaina tehden 50 pistettä Indiana Pacersia vastaan. Bealin ilta päättyi kuitenkin loukkaantumiseen, kun miehellä todettiin takareisivamma, joka pitää hänet sivussa vähintään kahden pelin ajan. Warriorsin Kent Bazemore hehkutti myöhemmin Curryn iltaa ja samalla piikitti Bealia hänen loukkaantumisestaan.

– 49 pistettä 29:ssä minuutissa, uskomatonta. Meillä on tyyppejä, jotka loukkaavat takareitensä, yrittäessään pysyä perässä, Bazemore kommentoi.

Bazemoren kommentit herättivät Bealin huomion ja mies vastasi Bazemorelle Twitterissä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Bazemore ei vastannut Bealin twiitteihin, sillä mies pelasi samaan aikaan ottelua Utah Jazzia vastaan, jonka Warriors voitti pistein 119-116 (54-49). Ottelun jälkeen Bazemorelta kysyttiin Bealin twiiteistä ja miehen aikaisemmista kommenteista. Bazemore vähätteli molempien merkitystä.

– Emme voi ilmeisesti vitsailla enää. En sano asioita ärsyttääkseni muita, mutta jos haluat tietää kenelle olen lojaali, niin se on Curry. Kaikille, jotka jahtaavat häntä, tulee vaikeuksia. Minulla ei ole mitään selitettävää. Minä nauroin, vitsailin, en ollut tosissani. Siinä kommentissa ei ollut mitään pahansuopeaa, Bazemore kertoi ottelun jälkeen.

Bazemore pelasi viisi kautta Atlanta Hawksissa, jolloin mies pelasi samassa divisioonassa Bealin kanssa. Pelaajat kohtasivat vuonna 2017 pudotuspeleissä, jolloin Bazemoren rike Bealia kohtaan johti pienimuotoiseen kahakkaan kentällä. Bazemore kuitenkaan tuntunut olevan katkera Bealia kohtaan.

– En usko, että olisin itse reagoinut samalla tavalla, mutta kaikki tavallaan. Hän on loistava pelaaja ja minä olen pelannut häntä vastaan pidemmän aikaa. Hän on parantanut peliään vuosi vuodelta, joten toivotan hänelle pikaista paranemista. Toivottavasti tämä auttaa, Bazemore kertoi.

Bazemore kertoi, että hän tarkasti puhelimensa vasta ottelun jälkeen, jolloin se oli ”räjähtämäisillään.” Mies ei aikonut osallistua keskusteluun Twitterissä ainakaan samana iltana.

– Aion mennä kotiin, rakastella vaimoani, katsoa vähän Peaky Blindersia ja sitten mennä nukkumaan. Minulla on töitä tehtävänä huomenna, Bazemore kertoi.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille