Brooklyn Nets otti vakuuttavan voiton Chicago Bullsista, kun joukkue voitti vieraskentällä pistein 107-115 (51-64). Nets koki kuitenkin ottelussa kovan kolauksen, kun joukkueen tähtipelaaja Kyrie Irving joutui jättämään ottelun kesken, saatuaan kovan osuman kasvoihin.

Irving loukkaantui levypallotilanteessa, jossa Bullsin Nikola Vucevicin kyynärpää osui Irvingiä suoraan kasvoihin. Irving sai niin pahan osuman tilanteessa, että joukkueen huoltajat joutuivat tulemaan auttamaan kentän pinnassa maannutta miestä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Irving joutui jättämään ottelun kesken kasvojen ruhjevamman vuoksi. Netsin valmentaja Steve Nash kertoi, että Irving kävi ottelun jälkeen röntgenkuvauksissa. Nash kertoi, että kuvaukset olivat tuloksettomia, mahdollisesti kasvojen turvotuksen vuoksi. Kyrie tulee käymään uudestaan kuvauksissa keskiviikkoaamuna.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Brooklyn Nets on itäisen konferenssin toisena, vaikka joukkue on kärsinyt hurjasta määrästä loukkaantumisia tällä kaudella. James Harden on ollut loukkaantuneena huhtikuun alusta lähtien ja Kevin Durant on pelannut ainoastaan 32 ottelua tällä kaudella. Huhujen mukaan Harden on hyvin lähellä pelikuntoa, mikä on suuri helpotus Netsille pudotuspelien alla. Netsin tähtikolmikko Irving, Harden ja Durant ovat olleet poissa yhteensä 81 ottelua tällä kaudella.