Washington Wizardsin tähtipelaaja Bradley Beal ei ollut tyytyväinen Kent Bazemoren näpäytykseen häntä kohtaan ennen maanantaista ottelua. Bazemore ylisti pistepörssiä johtavaa Stephen Currya sanoen: ”Meillä on tyyppejä, jotka loukkaavat takareitensä, yrittäessään pysyä perässä.” Bazemore viittasi selvästi pistepörssin kakkosena olevaan Bealiin, joka loukkasi takareitensä lauantaisessa ottelussa.

Bazemore kertoi myöhemmin kommentin olleen vaan harmiton vitsi, mutta Beal näki asian toisin. Beal julkaisi Twitterissä pitkän sarjan twiittejä, joiden tarkoitus oli mollata Bazemorea. Jopa Bealin vaimo osallistui Twitterissä Bazemoren haukkumiseen. Beal kertoi seuraavana päivänä ESPN:n First Take -ohjelmassa, että hänen mielestään loukkaantumisesta ei saisi vitsailla.

First Take

@FirstTake
Bradley Beal is not a fan of Kent Bazemore taking a shot at his hamstring injury.

"For me to injure my hamstring and then you kind of make a joke about it, I don't take that too fondly. … Just keep your situation over there. … Don’t make fun of something that’s not funny."

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– En pitänyt kommentin toisesta osasta. Ensimmäinen osa siitä, mitä Steph on tehnyt, olen siitä samaa mieltä. Minun takareidelläni ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miksi pelaan koripalloa ja se, että minä loukkaan takareiteni ja sinä vitsailet siitä, niin en ottanut asiaa hyvillä mielin. Neljän ensimmäisen vuoteni aikana minut leimattiin loukkaantumisherkäksi tyypiksi. Minut leimattiin sellaiseksi pelaajaksi, joka ei pystynyt pysymään kentällä, joten olen ylpeä kehostani ja olen ylpeä siitä, että olen kentällä. Olen auttamassa joukkuekavereitani ja antamassa joukkueelle parhaan mahdollisuuden voittaa ottelu. Se oli minun pointtini. Keskity omaan tekemiseesi ja älä vitsaile asialla, mikä ei ole hauska, Beal kertoi ohjelmassa.

Bazemore ei ollut itse Bealin twiiteistä moksiskaan. Mies kertoi maanantaisen ottelun jälkeen, että hän ei tarkoittanut kommentillaan mitään pahaa Bealia kohtaan. Bazemore toivoi myös, että tilanne unohdettaisiin ennemmin kuin myöhemmin.