Korisliigan sarjanousija teki valmentaja- ja pelaajasopimuksia

Korisliiga-paluuseen valmistautuva LoKoKo Bisons on sinetöinyt ensi kauden valmennusryhmän sekä kiinnittänyt kaksi tärkeää jatkosopimusta.

Divari-mestaruuteen Bisonsin luotsanneen Darko Mihajlovicin kanssa on sovittu 2+1-vuotisesta jatkosta, ja hänen valmennusryhmään on kiinnitetty nuori forssalaistaustainen Konsta Mastomäki yksivuotisella sopimuksella, apuvalmentajan tehtävissä jatkavan Marko Mäkilän rinnalle.

Mihajlovicin ensimmäinen kausi Bisonsin peräsimessä osoittautui menestyksekkääksi joukkueen noustessa takaisin pääsarjatasolle. Runkosarjassa Bisons kärsi vain kaksi tappiota, ja playoff-kevään aikana joukkueen noustessa yhä selkeämmin sarjan parhaaksi joukkueeksi, ei noususta loppujen lopuksi ollut epäselvyyttä.

Joukkueenjohtaja Heikki Perho on tyytyväinen valmennuskaksikon löytymiseen jo tässä vaiheessa kevättä.

– Ensimmäinen kausi oli tuloksellisesti erinomainen ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Darkon erittäin kovaan työmoraaliin ja omistautumiselle joukkueen ja seuran eteen. Kaksivuotinen sopimus tuo jatkuvuutta ja osoittaakin meidän tähtäimemme olevan pitkäjänteisessä työssä. Olemme tyytyväisiä myös siitä, että Marko Mäkilä ja Eero Aaltonen jatkavat valmennusryhmässä Konstan liittyessä uutena palasena mukaan, Perho toteaa Bisonsin sivuilla.

LoKoKo Bisons on solminut myös kaksi jatkosopimusta, kun Divisioona A-mestaruuden voittaneesta joukkueesta jatkavat kapteeni Juho-Matti Henttonen 1+1-vuotisella sopimuksella, sekä Eemeli Hollo kaksivuotisella sopimuksella.

Viime kaudella kapteenin virkaa toimittaneen Henttosen jatko oli yksi iso palanen Bisonsin palapelissä. Henttonen on ollut osa loimaalaisten Korisliiga-projektia divisioona-B:stä saakka ja viime kauden jälkeen saavutettu Korisliiga-nousu oli pitkäjänteisen työn tulos.

Henttonen pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden saavuttaen kauden keskiarvoikseen 12 pistettä ja 5 levypalloa ottelua kohden. Henttonen on erinomainen joukkuepelaaja, joka ymmärtää päävalmentaja Darko Mihajlovicin pelikonseptin. Henttosen merkitys jo sopimuksen solmineen Vesa Heinosen kanssa joukkueen yhteenhitsautumisessa onkin merkittävä.

Myös Loimaan Korikonkarien oma kasvatti Eemeli Hollo on solminut sopimuksen Bisonsin kanssa. Hollon sopimus on kaksivuotinen, joten nuoren miehen kehittymistä saadaan ihastella Loimaalla ainakin seuraavat kaksi vuotta.

Hollo murtautui toden teolla pelaavaan kokoonpanoon viime kaudella merkkauttaessaan kauden keskiarvoiksi 14:a minuutissa 4 pistettä ottelua kohden hyvällä kolmen pisteen heittotarkkuudella. Hollo onkin nimenomaan heittäjä, josta osoituksena kauden korkein pistesaldo 24 pistettä miehen upottaessa 8 kolmen pisteen heittoa sisään Pyrinnön Akatemia-joukkuetta vastaan tammikuussa.

Perho on tyytyväinen miesten jatkosopimuksiin.

– Oli mahtavaa, että omat pojat jatkavat meillä. Molemmat kehittyivät viime kaudella paljon ja on mielenkiintoista nähdä mitä liigakausi tuo näille herroille tullessaan, Perho iloitsee Bisonsin sivuilla.

Lähde: Bisonsin verkkosivut


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille