NBA:n kuumimmalle joukkueelle huonoja uutisia – tähtipelaaja loukkaantuneena ennen play-in -otteluita

© Kuva: Getty Images

Washington Wizards teki uskomatonta työtä tämän kauden toisella puoliskolla, kun joukkue nousi itäisen konferenssin pohjalta pudotuspelipaikalle. Joukkue voitti 15 joukkueen viimeisestä 20 ottelusta vahvasti pelanneen Russell Westbrookin harteilla, mutta pistepörssissä toiseksi jäänyt Bradley Beal oli erittäin tärkeä osa joukkuetta.

31,4 pistettä ja 4,4 syöttöä ottelua kohden tällä kaudella tehnyt Beal on ollut kuitenkin viime viikkoina vaikeuksissa takareisivamman vuoksi. Mies joutui jättämään kaksi peliä väliin vamman vuoksi, mutta Beal päätti pelata Wizardsin runkosarjan päättäneessä ottelussa, kun joukkue kohtasi Charlotte Hornetsin. Ottelu oli molemmille joukkueille erittäin tärkeä, sillä Wizards nousi voitolla Hornetsin ohi kahdeksanneksi ja näin paranteli mahdollisuuksiaan play-in -turnauksessa. Wizardsin voitolla saattoi olla kova hinta, sillä Beal kertoi, että ottelussa pelaaminen saattoi olla virheellinen päätös.

– Ottelusta ei tullut mitään takaiskua. En loukannut reittäni yhtään sen pahemmin, mitä se oli jo valmiiksi, joten se on positiivista. Tietenkään en tule olemaan täydessä kunnossa, mutta minun pitää vain pystyä selviytymään parhaani mukaan. Ottelussa pelaaminen oli jääräpäinen päätös, kun minun ei olisi pitänyt pelata, Beal kertoi toimittajille maanantaina.

Wizards kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaan Boston Celticsin NBA:n play in -turnauksen ensimmäisessä ottelussa. Ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin Brooklyn Netsiä vastaan, kun taas häviäjä etenee otteluun, jonka voittaja kohtaa pudotuspeleissä Philadelphia 76ersin.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.