Korisliigan sarjanousija teki kaksi uutta sopimusta

Korisliigaan ensi kaudeksi nouseva LoKoKo Bisons on tehnyt sopimukset Teemu Knihtisen ja Sami Tahvanaisen kanssa.

Kouvolan Kouvojen kasvatti Knihtinen on vasta 22-vuotias, mutta Korisliiga-kokemusta löytyy rutkasti. Knihtinen debytoi liigassa jo kaudella 2014-15, ollessaan vasta 16-vuotias. Sittemmin liigapelejä on vyölle kertynyt 153 kappaletta lisää.

Viime kausi oli Knihtiselle tilastollisesti uran paras kausi. Miehen keskiarvot olivat 23 peliminuutissa kiitettävät 8 pistettä ja 6 levypalloa ottelua kohden. Knihtisen kolmen pisteen heittoprosentti oli peräti 45, joka on kova lukema nuorelle miehelle.

– Tänä kesänä lähdin hakemaan jotain uutta ja Bisonsin kanssa sopimusneuvottelut sujuivat hienosti. Bisonsin tarjoama paketti kiinnosti ja tulimme nopeasti yhteisymmärrykseen. Tulevalle kaudelle odotukset keskittyvät lähinnä siihen, että joukkue olisi kilpailukykyinen ja joukkueena esimerkiksi playoff-paikka olisi hyvä saavutus. Bisonsin tarjoama mahdollisuus kantaa vastuuta kiinnosti ehdottomasti, Knihtinen kertoi Bisonsin sivuilla.

Päävalmentaja Darko Mihajlovic on tyytyväinen uuteen pelaajaan.

– Teemu on meille erinomainen pelaaja. Hän on monipuolinen sekä hyökkäyspäässä, että etenkin puolustuspäässä. Teemu pystyy käsittelemään palloa ja hän on erinomainen heittäjä. Hän haluaa auttaa joukkuetta kaikin tavoin ja pystyy tekemään sen, minkä joukkue häneltä vaatii. Hänen levypallopelaamisensa on jotain, mitä kaikilla pelaajilla ei ole. Hän pystyy puolustamaan takapelaajia sekä itseään isompia pelaajia. Olimme alusta asti Teemun kanssa samalla sivulla koripallollisesti. Minun ja hänen keskustelut sujuivat mutkitta koko ajan. Teemu on näyttänyt nuoresta iästään kuuluvansa Korisliigaan ja olen todella tyytyväinen, että saimme Teemun joukkueeseemme.

Viime vuodet HNMKY:ssä sekä Seagullsissa pelannut Sami Tahvanainen on tehnyt Bisonsin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Vasta 22-vuotias, 195-senttinen Tahvanainen on Namikan kasvatteja, ja onkin loimaalais-yleisölle erittäin tuttu pelaaja. Bisons ja Namika ovat kohdanneet edellisinä pudotuspelikeväinä usein, loimaalaisten viedessä pidemmän korren joka kerta. Tahvanainen on ollut noissa otteluissa isossa roolissa kuuluessaan Namikan syömähampaisiin viime vuodet.

Vasenkätinen Tahvanainen kirjautti viime kaudella Divisioona-A:ssa keskimäärin 30 minuutissa n. 16 pistettä ja viisi levypalloa ottelua kohden. Korisliigassa, Helsinki Seagullsin riveissä, vastuu jäi pienemmäksi, vastaavien lukemien ollessa noin viidessä peliminuutissa kolme pistettä ja yksi levypallo ottelua kohden.

Joukkueenjohtaja Heikki Perho on mielissään uudesta sopimuksesta.

– Hienoa saada Sami viimein Loimaalle! Kaksi vuotta olemme jo yrittäneet ja nyt vihdoin saatiin homma ”maaliin”. Näemme Darkon kanssa Samissa paljon potentiaalia ja nyt hän tulee vihdoin saamaan reilun tilaisuuden näyttää taitojaan Korisliigassa, kommentoi Perho loimaalaisten sivuilla.

Lähde: Bisonsin verkkosivut


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä