New Yorkin pormestari moitti Atlanta Hawks-tähteä – ”Lopeta rikkeiden kalastelu”

© Kuva: Getty Images

New York Knicksin ja Atlanta Hawksin välinen ottelusarja on vasta yhden ottelun vanha, mutta tunteet ovat käyneet jo todella kuumana. Hawks voitti sarjan ensimmäisen ottelun pistein 105-107 (50-52), kun Trae Young upotti ottelun voittaneen korin viimeisellä sekunnilla.

Young pääsi hiljentämään Knicksin kotiyleisön, joka oli huutanut ”f**k you Young”, ottelun alkuhetkistä alkaen. Young hyssytteli ottelun jälkeen kotiyleisölle, mikä lisäsi kotiyleisön vihaa pelaajaa kohtaan.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Young teki samoin tein itsestään New Yorkin pahimman vihollisen ja pelaaja saikin Knicks-faneilta kuraa niskaansa sosiaalisessa mediassa. Jopa New Yorkin pormestari Bill de Blasio käytti aikaa lehdistötilaisuudessaan Youngin mollaamiseen.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minulla on viesti Trae Youngille New Yorkin kaupungin ja kaikkien niiden, jotka haluavat pelata koripalloa kunnollisella tavalla puolesta. Lopeta rikkeiden kalastelu Trae. Lainaan loistavaa pelaajaa ja valmentajaa Steve Nashia, joka sanoi: ”Tuo ei ole koripalloa.” Trae, teidän haukka ei tule lentämään New Yorkissa. Pelaa koripalloa oikealla tavalla ja katso pystytkö voittamaan. Luulen, että Knicks antaa sinulle opetuksen, Knicks-lippikseen pukeutunut de Blasio kertoi lehdistötilaisuudessa.

Bill de Blasio viittaa Brooklyn Netsin valmentajan Steve Nashin kommenttiin, kun mies kritisoi Youngin tapaa hankkia vapaaheittoja. Youngia on kritisoitu puolustajia päin hyppäämisestä heittotilanteissa. Young sai runkosarjassa kolmanneksi vapaaheittoyrityksiä ja eniten pelinrakentajista.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Youngilla on mahdollisuus vastata de Blasion kommentteihin pelikentällä, kun joukkueet kohtaavat Madison Square Gardenissa pudotuspelisarjan toisessa ottelussa torstain vastaisena yönä Suomen aikaan. Hawksilla on mahdollisuus mennä ottelusarjassa jo kahden ottelun johtoasemaan.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.