Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen ja Alex Murphyn joukkueet eivät vielä pystyneet varmistamaan välieräpaikkaa ja ratkaisu jää kolmanteen otteluun. Saksan Bundesliigassa suomalaiskolmikko Tuomas Iisalon, Joonas Iisalon ja Juho Kailion valmentaman Merlins Crailsheimin historiallinen kausi päättyi.

Ahonen pelasi kauden parhaan ottelunsa ollen Breoganin pistetykki 13 pisteen saldolla ja lisäksi hän merkkautti kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Breogan taipui kuitenkin Palman vieraana jatkoajan jälkeen 81-88 (73-73, 30-43). Ottelupari on nyt tilanteessa 1-1 ja välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Murphyn Granada ei myöskään pystynyt lyömään otteluparille niittiä, kun Granada hävisi Real Murcialle 62-69 (38-39). Murphy auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Merlins Crailheimin kausi tuli päätökseen, kun se hävisi kolmannen kerran Bayern Münchenille puolivälierissä. Merlins taipui kotikentällään 72-86 (32-40) ja Bayern eteni välieriin otteluvoitoin 3-1. Ottelu oli samalla suomalaisvalmentajille viimeinen Merlinsin ohjaksissa.

– Annoimme tässä ottelusarjassa kaikkemme. Sen vuoksi jokainen voi olla ylpeä suorituksestaan. Emme antaneet mahdottoman haasteen häiritä meitä avainpelaajien loukkaantumisten jälkeen.

– Kokonaisuudessaan kauden aikana löysimme keinoja ja jatkoimme taistelua. On hyvin ikävää, että tämä on viimeinen kauteni Merlinsissä emmekä voineet jakaa tätä hienoa kautta joukkueen ja kannattajien kesken. Se, että se päättyy näin, tekee minut hyvin surulliseksi, viimeiset noin viisi vuotta Merlinsiä valmentanut Iisalo kertoi Bundesliigan sivuilla Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Merlins selvisi Iisalojen ja Kailion alaisuudessa historiansa ensimmäisen kerran pudotuspeleihin. Se valittiin myös kauden yllättäjäjoukkueeksi.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg haki kovan vierasvoiton kaadettuaan sarjakakkosen Dijonin jatkoajan jälkeen 87-81 (74-74, 32-37).
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussaan Strasbourg hävisi vieraskentällä Orleansille 65-91 (27-50). Strasbourg on tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

ProB:ssä Carl Lindbomin Antibes taipui Saint-Quentinin vieraana 75-86 (37-39). Lindbomin tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa. Antibes on kolmanneksi viimeisenä.
Ottelutilastot