Lakers selkä seinää vasten NBA:ssa – Damian Lillardin historiallinen peli jäi ilman palkintoa

© Kuva: Getty Images

Hallitseva mestari Los Angeles Lakers on pinteessä NBA:n pudotuspeleissä, kun Phoenix otti otteluparin kolmannen voittonsa. Brooklyn eteni sen sijaan jatkoon ja Damian Lillard teki viime yönä NBA-historiaa.

Ilman Anthony Davisia pelannut Lakers jäi täysin Phoenixin jyräämäksi ja Suns otti selvän voiton Devin Bookerin (30) lyödessä tahtia. LeBron James (24) jäi Lakersin riveissä varsin yksin.

Brooklynin tähtikolmikko oli jälleen liekeissä ja tällä kertaa James Harden (34/10/10) johti joukkoja Kyrie Irvingin (25) ja Kevin Durantin (24) toimiessa apumiehin Brooklynin ottaessa neljännen voittonsa Bostonista. Jayson Tatum (32/9) jatkoi Bostonin riveissä vahvoja otteitaan, muttei mahtanut mitään Brooklynin ylivoimalle.

Denver ja Portland kävivät huiman taistelun voitosta, joka kääntyi lopulta toisen jatkoajan jälkeen Denverin eduksi. Portlandin Damian Lillard nosti joukkueensa kahdesti kuilun partaalta tuomalla pelin tasoihin viime sekunneilla, mutta lopussa Denver oli vahvempi. Pisterikkaassa ottelussa Denveriltä kunnostautuivat Nikola Jokic (38/11/9), Monte Morris (28) ja Michael Porter (26/12). Lillard (55/6/10) oli Portlandin kaikki kaikessa. Hän teki ottelussa myös NBA-ennätyksiä, sillä koskaan aiemmin ei kukaan ole heittänyt 12 onnistunutta kolmen pisteen heittoa sisään NBA:n pudotuspeleissä. Hän on myöskin ensimmäinen, joka on yltänyt vähintään 55 pisteen ja 10 syötön tilastoon.

NBA:n viime yön tulokset (tilanne):
Brooklyn-Boston 123-109 (4-1)
Denver-Portland 147-140 (3-2)
Phoenix-Lakers 115-85 (3-2)


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä