Suomalaispelaajien taistelu noususta Espanjan pääsarjaan jatkuu

© Kuva: fiba.com

Espanjan LEB Orossa ei saatu vielä finalisteja selville, kun Alex Murphyn Granada piti toiveensa elossa pakkovoitolla ja Roope Ahosen Breogan sen sijaan hävisi oman välieränsä.

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Granada siirsi välieräparin ratkaisun kotikentälleen otettuaan 85-82 (44-35)-voiton Leyma Corunasta. Murphy heitti kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi syötön ja riisti kahdesti. Ottelupari on nyt tilanteessa 1-1. Finaalipaikkaan tarvitaan kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Roope Ahosen 10 pistettä eivät riittäneet siivittämään Breogania toiseen voittoon Alicantesta, vaan Breogan taipui vieraskentällä 66-77 (36-36). Ahonen koristeli tilastojaan myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Välieräpari on niin ikään tilanteessa 1-1.
Ottelutilastot

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin valmentaman Strasbourgin kolmen ottelun viikko päättyi Le Portelin vieraana 80-74 (43-43). Strasbourg on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Henri Kantonen lähenteli tupla-tuplaa 10 pisteen ja kahdeksan levypallon saldolla, mutta Aix-Maurienne hävisi Denainin vieraana 69-75 (36-29). Kantosen tilastoriviin kirjattiin myös kolme syöttöä. Ilari Seppälä kasasi kahdeksan pistettä ja syötön.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin Antibes hävisi Saint-Chamondin vieraana 68-89 (35-48). Lindbom heitti kahdeksan pistettä, kahmi kolme levypalloa ja tarjoili kaksi syöttöä. Antibes ja Aix-Maurienne ovat tasapisteissä yhdeksällä voitolla ja 22 tappiolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille