USA:n tähti jakoi tunnustusta Ranskalle – ”He ovat täysin erilaisia pelatessaan maansa puolesta”

© Kuva: Getty Images

USA aloitti olympialaiset tappiolla Ranskaa vastaan. Tappio jatkoi USA:n vaikeaa sopeutumista maajoukkuekoripalloon, kun se hävisi myös kaksi valmistavaa peliään. USA:n Damian Lillard antoi vastustajille tunnustusta.

USA:lla oli mahdollisuudet vielä viimeisellä minuutilla nousta Ranskan ohi, mutta kahden pisteen tappioasemasta kolme vapaata kolmen pisteen heittoa kolisi rautoihin ja lopulta Ranska puristi voiton.

– Joissain tilanteissa se on sitä, että yrittää liikaa tehdä oikeita asioita, verrattuna siihen, että olisi vain se kuka olet – NBA:n parhaita pelaajia. Heitot eivät pudonneet. Meillä oli lopussa mahdollisuutemme, muttemme käyttäneet niitä, Lillard kommentoi ottelun jälkeen.

Ranskankin joukkueessa nähtiin nippu sekä entisiä että nykyisiä NBA-pelaajia. Lillard antoi tunnustusta voittajille.

– Minun täytyy antaa kunniaa Ranskalle. Heillä on myös aika hyvä joukkue. Ruby Gobert on All-Star -pelaaja. Evan Fournier on tosi hyvä NBA-pelaaja. Heillä on NBA:n rotaatiopelaajia. He vain pelasivat paremman pelin kuin me. He heittivät sisään tärkeillä hetkillä. He saivat irtopalloja. Minä jätin heittämättä, kun minun olisi pitänyt. Se heilahti ja riistettiin. Pari pallonhallintatilannetta myöhemmin olin valmistautumassa heittoon, liukastuin ja kaaduin. Käännyin yrittäessäni ottaa palloa ja jalkani nousi ilmaan, Lillard kuvaili tilannetta, jossa USA:n viimeisiä pallonhallintatilanteita, kun hän liukastui saadessaan pallon ja Fournier oli päästä karkuun. Lillard kamppasi ranskalaisen ja tämä iski lopullisen niitin ottelulle.

– Näet näitä pelaajia joka ilta NBA:ssa, ja he ovat täysin erilaisia pelatessaan maansa puolesta. Heillä on enemmän vapauksia ja heidän mukavuustilansa on ilmeinen. Laitoimme itsemme ahdinkoon ja he onnistuivat ratkaisevissa peleissä voittaen ottelun, Lillard kommentoi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004