Espanja kaatoi kisaisännät

© Kuva: Getty Images

Espanja avasi olympiakoriksen voittamalla rutiininomaisesti Japanin. Naisten päivän toisessa pelissä Serbia voitti Kanadan.

Espanja voitti Japanin 88-77. Espanja rattkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla voittamalla sen 48-24. Toisella puoliajalla Japani oli vahvempi, mutta peli oli jo ratkennut ja Espanjalla oli varaa jakaa vastuuta. Ricky Rubio (20/2/9) orkestroi Espanjan pelaamista ja Victor Claver (13/9) sekä Marc Gasol (12/2/4) kantoivat oman kortensa kekoon. Japanin NBA-tähdet Rui Hachimura (20) ja Yuta Watanabe (19/8) olivat kisaisäntien parhaat.

Naisissa Serbia ja Kanada kävivät tiukan taistelun voitosta, ja lopulta Serbia oli vahvempi 72-68 (36-28). Serbia onnistui laajalla rintamalla ja eniten pisteitä merkkautti Sonja Vasic (16). Kanadaa kannattelivat Nirra Fields (19) sekä Kia Nurse (16/6).

Olympiakoris jatkuu tiistaina neljällä naisten pelillä. Miesten pelit jatkuvat keskiviikkona.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.