USA hurjasteli Tshekin nurin – Australia kaatoi Saksan

© Kuva: Getty Images

Tokion olympiakoriksen kahdessa myöhemmässä ottelussa USA näytti kyntensä murjomalla selvin numeroin Tshekin. Australia sen sijaan kukisti Saksan.

Australia päätti lohkonsa puhtaalla pelillä kaadettuaan Saksan 89-76 (44-40). Patty Mills (24/1/6) oli jälleen Australian ykkösnimi ja Jock Landale (18) sekä Nic Kay (16) ylsivät myös koville pisteille. Andreas Obst (17) oli Saksan paras pistemies, Johannes Thiemann (11/9) lähenteli tupla-tuplaa ja Johannes Voigtmann (7/13) dominoi korin alla.

Päivän päätöspelissä USA murskasi Tshekin 119-84 (47-43). Tshekki piti USA:ta tiukoilla vielä ensimmäisen puoliajan, mutta tauon jälkeen USA pisti kaasun pohjaan eikä Tshekki enää pysynyt kyydissä. USA takoi toisella puoliajalla peräti 72 pistettä. Jayson Tatum (27) ja Kevin Durant (23/8/6) johtivat USA:n ilotulitusta. Tshekin parhaat olivat Blake Schilb (17/5), Ondrej Balvin (15) ja Tomas Satoransky (12/6/8).

Sunnuntaina pelataan viimeiset alkulohkon ottelut, kun C-lohko saadaan päätökseen. Espanja ja Slovenia ratkovat keskenään lohkon voittajan ja kumpi lähtee puhtaalla pelillä puolivälieriin ja toisessa pelissä kohtaavat Japani ja Argentiina. Ohjelmassa on myös kaksi naisten peliä, kun A-lohkon viimeiset pelit pelataan. Kanada kohtaa Espanjan ja Serbia Etelä-Korean.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.