Argentiina puristi puolivälieriin

© Kuva: Getty Images

Argentiina otti viimeisessä alkulohkon ottelussaan avausvoittonsa, kun se kaatoi Japanin. Naisten puolella Espanja kukisti Kanadan.

Sunnuntain pelit olympialaisissa käynnistyivät Espanjan ja Kanadan naisten ottelulla. Espanja otti omansa 76-66 (40-34)-voitolla. Astou Ndourin jatkoi erinomaisia esityksiään 20 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplalla. Cristina Ouvina (15/2/7) oli myös vahvalla pelipäällä. Kanadan ykkönen oli Kia Nurse (14). Espanja voitti lohkon puhtaalla pelillä.

Miesten puolella Argentiina varmisti paikan puolivälierissä voittamalla kisaisäntä Japanin 97-77 (46-38). Luis Scola (23/10) ja Facundo Campazzo (17/7/11) siivittivät Argentiinaa Gabriel Deckin (16) ollessa myös hyvässä iskussa. Japanin parhaat pistemiehet olivat Yudai Baba (18/7) ja Yuta Watanabe (17/7/9).

Sunnuntaina pelataan vielä kaksi ottelua. Ensimmäisenä miesten puolella Espanja ja Slovenia ratkovat lohkovoiton ja naisissa Etelä-Korea haastaa Serbian.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.